8. martā Raimonda Paula mīlas dziesmas un džeza klasika Dzintaru koncertzālē

2016. gada 8. martā plkst. 19.30 vēsturiskā Dzintaru koncertzāle aicina uz īpašu sievietēm veltītu koncertu, kurā varēs baudīt skaistākās maestro Raimonda Paula mīlas dziesmas un daudzveidīgu klasiskā džeza programmu vokālās grupas "Framest" izpildījumā.

Augstvērtīgs džezs allaž ir bijis viens no tiem mūzikas virzieniem, kas pēc garas darba dienas ne tikai izklaidē un atslābina, bet arī atjauno un sniedz pozitīvu lādiņu radošās domas lidojumam.

Ar mūsdienīgu skatījumu un tehniski nevainojamu precizitāti pieci gados jauni, talantīgi dziedoņi drosmīgi ķersies klāt Raimonda Paula un vokālā džeza meistaru radītajām pērlēm, programmā iekļaujot tādus hitus, kā Don't Worrie, Be Happy; What a Wonderfull world; Valtz for Debby u.c.

Raimonds Pauls vairākus gadus bijis viens no grupas "Framest" skatuves partneriem, un pērn klajā nāca mūziķu sadarbības auglis - Maestro agrīno estrādes un džeza dziesmu izlase "Amber Jazz", ko smalkās, jaunās aranžijās tērpis grupas dibinātājs un līderis Jānis Ķirsis.

"Framest" repertuārs ir ļoti plašs. Grupas koncertos izskan gan pašu, gan citu komponistu skaņdarbi - no klasikas un džeza līdz pop un citiem mūzikas žanriem oriģinālos a capella izpildījumos. Tieši grupas unikalitāte ļāvusi sasniegt vietēja un starptautiska mēroga atzinību.

Aizvadītajos desmit gados vokālā grupa "Framest" ar panākumiem uzstājusies vairākos džeza mūzikas festivālos pasaulē, iegūstot trešo vietu Starptautiskajā a cappella festivāla konkursā Leipcigā, sudraba godalgu akadēmiskās mūzikas programmā un zelta medaļu džeza programmā Grācas Starptautiskajā vokālās mūzikas konkursā "Vokal Total", sadarbojušies ar pasaulē labi zināmās grupas "New York Voices" māksliniecisko vadītāju Pīteru Eldridžu, ar kontrabasistu Metu Aronofu, izkopuši skatuves meistarību kopā ar Laimu Vaikuli un ar panākumiem piedalījusies Jūrmalas festivālā "Jaunais vilnis". 2010. gadā "Framest" tika izvirzīti Lielajai mūzikas balvai kategorijā "Gada debija", kā arī ieguva skatītāju simpātijas balvu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47863698sec.