Iepazīsti Jūrmalas pērles un interesantākās vietas

Klajā nācis jauns netradicionālais ceļvedis-grāmata "Another Travel Guide Jūrmala", kurš atklāj kūrortpilsētas labākās un aizraujošākās vietas. Ceļvedi-grāmatu veidojus "Another Travel Guide" komanda pēc Jūrmalas pilsētas iniciatīvas un sadarbībā ar jūrmalniekiem.

Grāmatas mērķis ir kļūt par Latvijas pazīstamākās un slavenākās kūrortpilsētas sava veida atslēgu – par pilsētas izziņas rokasgrāmatu gan tās viesiem, gan pašiem jūrmalniekiem.  

„Jaunais ceļvedis iepazīstina ar Jūrmalas interesantākajām vietām, arī tādām, kam bieži vien ikdienā nav pievērsta vajadzīgā uzmanība. Iepazīstiet pilsētu tādu, kāda tā ir pašlaik – ar visām tās pērlēm un arī ar vietām, kuras nākotnē nekad vairs nebūs tādas kā tagad, bet mainīsies un iegūs jaunu tēlu," saka Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

"Another Travel Guide Jūrmala" stratēģiskais pamats ir izzinoši informatīvs un vienlaikus citāds Jūrmalas tēls. No vienas puses, „Another Travel Guide Jūrmala" ir pilsētas rokasgrāmata, kas apkopo informāciju par labākajām viesnīcām, muzejiem, kultūras objektiem, kafejnīcām, restorāniem, veikaliem, pilsētas vēsturi, tās kultūras parādībām, ikonām un jūrmalnieku paradumiem, no otras – dzīvesstila grāmata ar māksliniecisku vērtību, kas demonstrē citādu, radošu vizuālo domāšanu, kas kardināli atšķiras no ierastajiem tūrisma ceļvežiem.

"Another Travel Guide" galvenā redaktore Una Meistere: "Ceļvedis veidots kā izzinošs Jūrmalas maršruts, kura konceptuālie pieturpunkti ir tik dažādās, brīžiem krasu kontrastu pārpilnās kūrortpilsētas apkaimes. Tādējādi arī pašu ceļveža lietošanu padarot līdzvērtīgu aizraujošam ceļojumam – laikā un pilsētdzīves līkločos."

"Another Travel Guide" komanda ir pārliecināta, ka tikai vietējie var patiesi atklāt pilsētu visā tās daudzveidībā, un tikai viņi zina, kur meklējamas tās īpašākās vietas. Tālab, veidojot šo ceļvedi, savos noslēpumos dalīties tikai aicināti arī īsteni jūrmalnieki: mākslinieki, arhitekti, uzņēmēji, mūziķi un žurnālisti, kas patiesi mīl savu pilsētu. Viņu vidū arī Gļebs Panteļejevs, Roberts Koļcovs, Reinis Sējāns, Andrins Kronbergs, Una Gavare u.c.

Ceļvedis nopērkams Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā Majoros, Lienes ielā 5. Drīzumā grāmata būs pieejama tirdzniecībā arī citur.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57468009sec.