Kauguru pludmalē notiks taku skrējiens «xTrail Jūrmala»

2016. gada 29.maijā, Kauguru pludmalē notiks taku skrējiens "xTrail Jūrmala", kur dalībnieki varēs piedalīties 4 dažādās distancēs no 500 metriem bērnu distancē līdz pat 36 kilometru garai distancei, ko dalībnieki veiks divatā – braucot ar velosipēdu un skrienot. Starts sacensībām tiks dots plkst. 12.00 Kauguru pludmalē.

Skrējējiem, nūjotājiem un velobraucējiem veidotas distances, kas ietvers meža ceļus un takas, kā arī pludmales smiltis un pilsētas celiņus. Skrējienā aicināti piedalīties gan skrējēji, gan soļotāji, nūjotāji, kā arī velobraucēji. Distances paredzētas ikviena spējām – 500 metru bērnu skrējienā aicināti piedalīties paši mazākie līdz 12 gadu vecumam, 8 kilometru veselības distance paredzēta nūjotājiem un īsāku distanču cienītājiem, bet Isostar 18 kilometru tautas distancē aicināti visi izturīgie skrējēji.

Īpašs notikums dalībniekiem ir Skandi Motors Nissan DUO 36 kilometru distance, ko dalībnieki veic komandās pa 2, vienam komandas biedram skrienot, bet otram – braucot ar velosipēdu. Dalībnieki drīkst mainīties pozīcijām pēc pašu ieskatiem – citas komandas mainās ik pēc 1 kilometra vai retāk, savukārt ir izturīgi dalībnieki, kas visu distanci noskrien, otram komandas biedram ļaujot 36 kilometrus garo maršrutu veikt ar velosipēdu.

Reģistrēties vasarīgajam skrējienam iespējams vēl līdz 26.maijam mājas lapā www.xtrail.lv. Dalībniekus pirms starta izkustinās atraktīvā fitnesa trenere Marta Kešāne, bet ikvienam dalībniekam būs iespēja piedalīties izlozē un uz nedēļas nogali iegūt Nissan X-TRAIL no sacensību atbalstītāja Skandi Motors un izmēģināt auto, kas apvieno sevī gan pilsētu, gan apvidu. Katru dalībnieku finišā sagaidīs Vichy dzēriens un uzkodas, kā arī katram dalībniekam tiks suvenīrs par piemiņu no sacensībām.

Laika limits 36 kilometru un 18 kilometru distancei ir 5 stundas, bet 8 kilometru distancē – 3 stundas. Sacensību centrā darbosies arī stacionārās ģērbtuves un mantu glabātuve. Sacensības piedāvā Jūrmalas pilsētas dome, atbalsta - Skandi Motors, Nissan, Isostar, Asics, Vitamax, Vichy, Latvijas Gumijlēcēju klubs, Travelnews un 1188.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62512898sec.