Jūrmalas Kūrorta svētkos ar vērienu atklās vasaras sezonu

Ar daudzveidīgu Kūrorta svētku programmu 2016. gada 28. maijā Jūrmalā tiks svinēts vasaras sākums.

Svētkus ieskandinās DJ Toms Grēviņš, pēc tam uz lielās skatuves Majoru pludmalē kāps grupa "Carnival Youth". Īpašu koncertprogrammu Jūrmalas Kūrorta svētku viesiem sagatavojusi Laima Vaikule, un svētku kulminācijā gaidāma šīs vasaras krāšņākā uguņošana jūras krastā. Visas dienas garumā tiks piedāvāts plašs aktivitāšu klāsts bērniem, koncerti un sportiskas izklaides jauniešiem, bagātīgi Jūrmalas restorānu garšu baudījumi, koncerti Horna dārzā un pludmalē, kā arī svētku gājiens un pašmāju labumu tirdziņš.

Svētku gājiens

Ik gadu tūkstošiem jūrmalnieku apvienojas, lai dotos svētku gājienā. Orķestra pavadībā gājienā dodas Jūrmalas radošie un sporta kolektīvi, bibliotēkas un muzeji, izglītības iestādes un uzņēmumi. Gājiens noslēgsies pludmalē, kur, aizsākot jaunu tradīciju, ar ceļojošo Jūrmalas pilsētas kausu tiks apbalvots atraktīvākais Jūrmalas kolektīvs.

"ZZ festivāls"

Visas dienas garumā svētku ietvaros notiks aktīvas un radošas atpūtas pasākums "ZZ Festivāls". To atklās rīta rosme kopā ar "The Sound Poets". Dzintaru piekrastē Renāra Zeltiņa vadībā varēs izmēģināt spēkus skimbordā, piedalīties deju, ielu vingrotāju un Rīgas DJ skolas meistarklasēs. Pludmalē uzstāsies jauniešu iemīļoti mākslinieki – "Justs", "Triāna Parks", "Edavārdi", "Olas" un citi. Šeit norisināsies arī Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu "ZZ Čempionāta" fināls. Savukārt Dzintaru Mežaparkā varēs piedalīties bērnu darbnīcās cirka trikos, drošības velo skolā, skrejriteņu sacensībās un skeitborda meistarklasē.

Jūrmalas restorānu garšu baudījums Jomas ielā

Dienas gaitā Jomas ielā Jūrmalas kafejnīcas un restorāni būs sagatavojuši svētku piedāvājumus, ļaujot nobaudīt īpašās kūrortpilsētas garšas. Restorānu piedāvājumu papildinās tirdziņš, kurā varēs iegādāties ne tikai veselīgus pašmāju gardumus, bet arī dažādus amatniecības izstrādājumus.

Koncerti Horna dārzā

Par muzikālo noformējumu Horna dārzā rūpēsies tādi mūziķi kā dziesminieks Goran Gora, Alise Joste un postfolka grupa "Zāle". Mūziķu sniegumu papildinās DJ Monsta, Horna dārzā radot intelektuāli daudzveidīgu un laikmetīgu atmosfēru.

"Carnival Youth" un DJ Toms Grēviņš

Svētku vakara programmu Majoru pludmalē uz lielās skatuves atklās dīdžejs Toms Grēviņš. Pēc tam koncertu sniegs grupa "Carnival Youth", kas tikko būs atgriezusies no savas Eiropas koncerttūres.

Laima Vaikule un svētku uguņošana pludmalē

Svētki noslēgsies ar šīs vasaras krāšņāko uguņošanu jūras krastā, taču vēl pirms tam ar īpašu koncertprogrammu savai pilsētai Jūrmalai pludmalē uz lielās skatuves uzstāsies dziedātāja Laima Vaikule. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89571691sec.