Jūrmalā notiks labsajūtas festivāls «Global Wellness Day»

2016. gada 11. jūnijā, Dzintaru mežaparkā notiks labsajūtas festivāls "Global Wellness Day", kura mērķis ir popularizēt veselīga dzīvesveida nozīmi, rosināt interesi un vēlēšanos izstrādāt apzinātu holistisku pieeju veselībai.

Pasākuma "Global Wellness Day"  (Starptautiskā labsajūtas diena) ietvaros no plkst. 11.00 līdz plkst. 17.00 bērniem un pieaugušajiem tiks piedāvātas dažādas aktivitātēs: staigāšana ar ķekatām, jogas nodarbības, aquabike, bodyart, crossfit, TRX, ķermeņa analīze, atklātu treniņu sērija pasaules vadošo treneru vadībā, ģimenes orientēšanās spēles, dažādas bērnu  izklaides un attīstošas nodarbības ar animatoriem,  masāžas un SPA procedūras,  lekcijas par veselīgu uzturu, deju grupas uzstāšanās, flashmob deja un Natālijas Tumševicas koncerts, kā arī balvas, gardumi, pārsteigumi un daudz kas cits. Pasākums ir paredzēts pilnīgi visiem - no bērniem līdz senioriem, visas izklaides un aktivitātes ir bez maksas. Oficiālā atklāšanas ceremonija notiks plkst. 12.00.

Pagājušajā gadā "Global Wellness Day"  atzīmēja 73 valstīs, šogad ar vēl lielāku aizrautību pasākumam gatavojas 100 valstīs, tai skaitā arī Latvijā. Pasākums Jūrmalā tiks filmēts un translēts Stambulas Centrālajā parkā, kur "Global Wellness Day" svinēšanā piedalīsies ap 15 000 cilvēkiem.

"Global Wellness Day" devīze – "Viena diena var mainīt visu jūsu dzīvi!", kuras pamatā ir manifests - 7 soļi ceļā uz laimīgu dzīvi. Manifests aicina: 1. - dzert vairāk ūdeni, 2. - doties 1 stundu ilgā pastaigā, 3. - pirkt vietējos ekoloģiskos produktus, 4. - neizmantot plastmasas pudeles, 5. - izdarīt labu darbu, 6. - organizēt ģimenes vakariņas, 7. - doties gulēt plkst. 22.00. Viss ir ļoti vienkārši un ikvienam pieejami, atliek tikai izvēlēties, kam jūs teiksiet "JĀ".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56581497sec.