Atklāts pirmais āra kinoteātris Jūrmalā

Līdz pat vasaras beigām Jūrmalā, Majoru sporta laukumā, darbosies Cinamon Vasaras kino. Kinomīļiem katru vakaru būs iespēja vasarīgā atmosfērā baudīt atzītas kino pērles oriģinālvalodā ar tulkojumu latviski vai krieviski.

Jaunatklātais vasaras kinoteātris ir patlaban vienīgais āra kino Jūrmalā. Kinoteātris ierīkots daļēji atvērtā sporta hallē ar jumtu, un kino tur varēs baudīt arī lietus laikā. Ziemā sporta laukumā darbojas slidotava, vasarā pa dienu laukums pieejams skrituļslidotājiem. Un tagad būs pieejams arī kino, kas papildinās atpūtas iespēju klāstu kūrortpilsētā.

Pirmajās nedēļās Cinamon Vasaras kino piedāvās tādas filmas kā "Midnight in Paris" ("Pusnakts Parīzē"), "Her" ("Viņa"), "Горько!" ("Rūgts!"), "The Artist" ("Mākslinieks"), "One Day" ("Viena diena"), "12 Years of Slave" ("12 gadi verdzībā"), "Two Mothers" ("Divas mātes") un daudzas citas komēdijas un drāmas, kas augsti vērtētas visā pasaulē.

"Vasaras kino ļauj apvienot divas patīkamas izklaides: siltos vakarus kūrortpilsētā un labas filmas pozitīvās noskaņās. Visu vasaru brīvā dabā piedāvāsim gan kritiķu, gan skatītāju atzinību guvušas komēdijas un drāmas," saka kinoteātra "Cinamon" vadītāja Aļona Romanova. "Neatņemama sastāvdaļa pilnvērtīgai atpūtai ir arī labiekārtota vide un vasarīgi dzērieni, kas kino atmosfēru padara īpaši valdzinošu."

"Kinomīļu sapnis vasaras naktī – āra kino – ir radis savu piepildījumu Jūrmalā, Majoros. Skatītāju iemīļots formāts, atraktīva vietas izmantošana, bezvadu ausis intīmai filmu baudīšanai un pārdomāta filmu izvēle, sākot ar "Mākslinieku" un "Pusnakti Parīzē" līdz jaunāko laiku grāvējiem. Tas ir labs veids, kā noslēgt vasaras vakarus Jūrmalā," saka Sergejs Timoņins, Kinoblogeri.lv & "Spektrs" līdzdibinātājs.

"Jaunajā kino patīk atmosfēra, filmu var skatīties svaigā gaisā, ērtos krēslos. Kūrortpilsētai tagad ir savs kino, kas visu vasaru piedāvās daudzsološu repertuāru," saka Kristīne Lidenblate, skaistumkonkursu organizatore.

Apmeklētāju ērtībai kinozālē izvietotas 200 sēdvietas, un filmas skaņa baudāma augstas kvalitātes bezvadu austiņās. Ik vakaru strādās bārs, kur pieejami dažādi dzērieni un uzkodas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.84455299sec.