Ventspilī notiks Latvijas Nūjošanas festivāls

2016. gada 20. augustā, plkst. 12:00, nu jau septīto reizi Ventspilī tiks dots starts Latvijas Nūjošanas festivālam.

Plānots, ka šogad nūjošanas festivālā piedalīsies ap 400 dalībniekiem, kas viennozīmīgi ir lielākais nūjotāju saiets Baltijā.

Kā ierasti, pirms starta notiks tērpu demonstrēšana uz sarkanā paklāja, un šogad ir noteikta tēma – Olimpiskās spēles, jo festivāls notiek Riodežaneiro Olimpisko spēļu laikā. Tiks gaidīti gan olimpiskie tērpi, gan šarmantais Brazīlijas motīvs.

Festivāla dalībnieki varēs izvēlēties divas distances 5.3km un 10.6 km. Nūjošana distance virzīsies  pa pilsētas ielām un dalībniekiem būs gan  ar atbalsts trasē, gan dzirdināšanas punkts, gan augļu punkts, gan duša, gan lieliska mūzika visas trases garumā. Sešas ātrākos nūjotājus un nūjotājas abās distancēs apbalvosim ar īpašiem kausiem, ko izgatavojis stikla virtuozs Andrejs Virbulis.

Festivāla laikā tiks noteiks  arī "Kalna sprinta karalis", kā arī eksperti noteiks tehniskāko nūjotāju.

Katrs dalībnieks, kurš būs veicis distanci, finišā saņems  tradicionālo cepuri, kura šogad būs olimpisko apļu krāsās ar īpašu šī gada pasākuma nozīmīti.

Pēc finiša dalībnieki tiks cienāti ar zupu, varēs sevi pārbaudīt veselības alejā, baudīt koncertu, kā arī pēc apbalvošanas ceremonijas jau tradicionāli visi tiks cienāti ar torti, kura būs veidota kā olimpiskie apļi.

Visi kolektīvi, kuri pieteiks komandu vismaz ar 10 dalībniekiem, apbalvošanas ceremonijas laikā saņems īpašu Atzinības rakstu par dalību pasākumā.

Reģistrēties pasākumam varēs līdz 18.augusta vakaram www.nujosanasfestivals.lv. Komandu ērtākai reģistrācijai lūgums sazināties ar pasākuma organizatoriem no Ventspils Maratona kluba pa e-pastu: [email protected] vai tālr.29217674.

Festivāla ietvaros dalībniekiem būs iespējams iznomāt nūjas un tas būs pieejams jau piektdienas vakarā Piedzīvojumu Parkā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45041299sec.