Aicinām uz Ventspils veikparka sezonas noslēguma pasākumu

Sestdien, 17. septembrī, Veikparka sezonas noslēguma pasākumā tiks piedāvāts plašs izklaižu kāsts: veikborda sacensības bērniem un jauniešiem, bezmaksas veikošana iesācējiem, profesionālu veikbordistu paraugdemonstrējumi un pludmales volejbola turnīrs. Pasākumu kuplinās atpūta enerģiskā DJ Ziggy mūzikas pavadībā. Būs iespēja izkarsēties ekskluzīvā pirtī un baļļā!

Pasākums sāksies plkst. 12:00 ar sportiskām aktivitātēm un dažādiem iesildīšanās vingrinājumiem ikvienam interesentam. Plkst. 12:30 sāksies veikborda sacensības bērniem un jauniešiem ar iepriekšēju pieredzi. Šajās sacensībās ir ielūgti piedalīties visi interesenti vecumā līdz 18 gadu vecumam. Ikviens dalībnieks saņems piemiņas balvu. Sacensībās piedalīsies arī jaunākā Ventspils veikparka veikbordiste 8 gadus vecā Kerija Kate, kurai šī ir pirmā veikošanas sezona. Sacensības paredzētas, lai veicinātu bērnu un jauniešu interesi nodarboties ar ūdens sportu, kas ir lielisks laika pavadīšanas veids, kā arī fiziskā aktivitāte, kurā tiek nodarbinātas visas muskuļu grupas.

Pēc sacensībām ikviens aicināts pirmo reizi bez maksas izmēģināt veikošanu profesionālu instruktoru uzraudzībā. Sadarbībā ar ūdenssporta inventāra un dēļu veikalu Boardside.lv ikviens apmeklētājs tiks nodrošināti ar aprīkojumu. Paralēli iespējai veikot, varēs izmantot SUP dēļus, velokartus, spēlēt basketbolu, futbolu un nodarboties citām aktvitātēm.

17. septembrī būs ekskluzīva iespēja veikot nakts gaismās. Tumsai iestājoties, trase tiks labi apgaismota un būs pārredzama. Plkst. 20:30 ar paraugdemonstrējumiem uzstāsies profesionāli veikbordisti.

Paralēli veikošanai pludmales volebola laukumā amatieru līmenī norisināsies Veikparka sētas volejbola turnīrs. Pludmales volejbola turnīra dalībniekiem dalība turnīrā ir iepriekš jāpiesaka. Volejbola turnīru atbalsta Liepājas elektrokartingi Blue Shock Race , tādēļ balvas būs īpaši jaudīgas, kā arī pirmās vietas ieguvējiem būs iespēja uz vienu diennakti izmantot pirti uz riteņiem – pirts ar atpūtas zonu, dušu un ledusskapi paredzēta 6 personām.  

Par muzikālu enerģijas lādiņu pasākumā rūpēsies DJ Ziggy.
 
Nāc un izbaudi lielisko atvasaru 17.septembrī Ventspils Veikparā! Līdzi aicinām ņemt peldlietas, pirtsietas, atpūtas krēslus un vasarīgu noskaņojumu.
Pieteikšanās pludmales volejbola turnīram – komandā 1 meitene un 2 puiši, dalībnieku vārdisko sastāvu un komandas nosaukumu iesūtīt e-pastā [email protected]. Tālrunis informācijai 22025920.

Gaidīsim Jūs Ventspils veikparkā!
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.517241sec.