Ventspils Piedzīvojumu parks uzsāk peintbola sezonu

Pavasara saulainās dienas tā vien aicina aktīvā dzīves veida piekritējus pavadīt laiku ārpus telpām. Lai šis laiks būtu pozitīvām emocijām piepildīts, Ventspils Piedzīvojumu parks piedāvā apmeklēt peintbola spēli.

Peintbols ir aizraujoša komandas spēle, kurā var piedalīties no 12 gadu vecuma. Piedzīvojumu parkā ir speciāli izveidots laukums, kurā izvietoti vairāki šķēršļi, piešķir īpašas izjūtas un ļauj labā kompānijā pārbaudīt savu izveicību un cīņas sparu.

Līdzīgi kā citos aktīvos sporta veidos, arī peintbolā spēlētājiem ir jālieto speciāls aprīkojums, lai sevi pasargātu no traumām. Katram spēlētājam tiek izsniegts spēles komplekts, kurā ietilpst peintbola ierocis, maskēšanās tērps, sejas maska un 100 bumbiņas. Ar peintbola noteikumiem iepazīstina un spēles norisei līdzi seko instruktors.

Peintbolu kā aizaurojošu aktivitāti ir iecīnījuši draugu kompānijas un skolēnu grupas. Tāpat azartiskā spēle ir piemērota dzimšanas dienu svinībām, vecpuišu ballītēm un korporatīviem pasākumiem, lai saliedētu komandu, izklaidētos un, protams, pats galvenais – aktīvi pavadītu laiku kopā.

Peintbola spēli iespējams pieteikt pa tālruni 28611333.

Lai arī šobrīd Piedzīvojumu parkā aktīvi noris pirms sezonas sagatavošanas darbi, apmeklētājiem ik dienu ir iespējams uzkāpt kalna virsotnē, aplūkot staltbrieža skulptūru, izmantot tālskati un vērot pilsētu no augšas. Mazākajiem apmeklētājiem ir pieejams mini ekskavators. Visas atrakcijas ik dienas būs pieejamas sākot ar maiju. Aicinām sekot līdzi informācijai piedzivojumuparks.lv, ocventspils.lv, kā arī sociālajos medijos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50493407sec.