Ventspils veikparkā aicina mācīties veikot

Ventspils Veikparks, kas atrodas Piedzīvojumu parka teritorijā, aicina interesentus apgūt veikošanas prasmes apmācību grupās.

Apmācību kurss veikparkā sāksies tūlīt pēc svētkiem, 26. jūnijā, un apmācības notiks divām mērķauditorijām: bērniem no 8 gadu vecuma un jauniešiem, kā arī pieaugušajiem.

Katru nedēļu pirmdienās, trešdienās un piektdienās plkst. 10.00  un plkst. 12.00 uz nodarbībām ir aicināti bērni un jaunieši.

Pirmdienās, trešdienās, piektdienās plkst. 18.00 notiks veikborda apmācības pieaugušo grupā.

Vienas nodarbības ilgums ir 1,5 stundas un vienas apmācību grupas maksimālais dalībnieku skaits ir četras personas. Tā kā nodarbību apmeklējums ir pēc brīva grafika, pirms katra apmeklējuma, lūdzam reģistrēties apmācībai, piezvanot pa tālruni 27370666. Ja interesenti uz nodarbībām ieradīsies bez iepriekšējas pieteikšanās, pastāv iespēja, ka četru cilvēku apmācību grupa uz konkrēto brīdi jau ir nokomplektēta.

Vienas veikošanas nodarbības maksa ir 3 EUR personai, cenā ietilpst gan nepieciešamais ekipējums, gan instruktora pakalpojumi, gan tehniskā aprīkojuma izmantošana.

Apmācības ir paredzētas dažāda sagatavotības līmeņa interesentiem, jo apmācības notiks nelielās grupās un tas garantē individuāli pieeju katram grupas dalībniekam.

Jāpiebilst, ka veikparkā izklaides paredzētas ne tikai ūdens prieku bauītājiem, nodarbošanos var atrast arī līdzjutēji, jo papildus veikošanai pieejamas arī  SUP dēļi, pludmales volejbola laukums, strītbola laukums, batuts, velokarti, pirtiņa ar baļļu, telts dažādiem pasākumiem, grilla vieta, kā arī futbola – frīzbija laukums.

Darba laiks: darba dienās: plkst.12:00 – 20:00, brīvdienās: plkst.12:00 – 22:00.

Visērtāk veikparkam var piekļūt no Ganību ielas, adrese: Ganību 158, Ventspils.

Papildus informācija www.piedzivojumuparks.lv/pakalpojumi/veikparks  

E-pasts: [email protected] , tālrunis: 29114990

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28096104sec.