Ventspilī piestās kruīza kuģis no Vācijas

2018. gada augustā Ventspils ostā piestās kruīza kuģis no Vācijas, kurā būs ap 600 cilvēku gan no Vācijas, gan citām valstīm, paziņoja Tūrisma kompānija SIA "LDU".

Ventspils ir iekļauta Vācijas kruīza kuģa ceļojuma maršrutā, pēc veiksmīgas sadarbības  tūrisma kompānijai SIA "LDU" ar Vācijas kompāniju "Phoenix Reisen". Plānots, ka kruīza kuģī būs vismaz 600 tūristi, kuri iepazīs skaisto Ventspili, dodoties vairākās ekskursijās pa pilsētu.

Līdz šim Ventspili apmeklējuši kruīza kuģi no Lielbritānijas. Pēdējos trīs gadus Ventspils ostā piestāj kruīza kuģis Saga Saphire. Ventspili iepazīt un apskatīt ierodas 600-700 kruīza kuģa pasažieri un gandrīz 500 apkalpes locekļi. Arī šovasar 24.jūlijā Ventspils ostā piestāja kruīza kuģis un kopā ar Ventspils gidiem devās ekskursijās pa pilsētu.

Sadarbībā ar Ventspils Tūrisma informācijas centru kruīza ceļotājiem tiek piedāvātas pilsētas maršrutu kartes, izstrādāti ekskursiju maršruti. Ekskursiju laikā tūristiem tiek prezentēti Ventspils tūrisma objekti: Piedzīvojumu parks, Ūdens piedzīvojumu parks, Livonijas ordeņa pils, Piejūras Brīvdabas muzejs un Mazbānītis, Zilā karoga pludmale un pastaiga pa Dienvidu molu u.c. tūrisma objekti. Ļoti lielu interesi kruīza kuģa tūristi izrāda par Ventspils iespaidīgajām strūklakām un puķu skulptūrām. Īpašu atzinību ieguvusi strūklaka "Fregate "Valzivs"". Par krāšņākām puķu skulptūrām, pilsētas viesi, atzīst Puķu govi, Zaķu ģimeni, Puķu pulksteni u.c.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11445403sec.