Sākam nūjošanas tehnikas apguvi Ventspilī!

Ventspils Maratona Klubs, kas tika izveidots 2009. gadā, līdz šim ir apvienojis visa līmeņa skrējējus - gan iesācējus, gan pieredzējušus, bet nu klubs vēlas aktīvi pievērsties arī ar nūjotājiem. Tādēļ jau no 18.aprīļa līdz pat 9. Vislatvijas nūjošanas festivālam, kas notiks 11.augustā, katru trešdienu tiks organizēti Nūjošanas tehnikas apguves treniņi. Pirmais, atklāšanas treniņš, notiks 18.aprīlī plkst.18.30 Reņķa dārzā. Aicināti visi interesenti!


Treniņus vadīs nūjošanas instruktore un sertificēta trenere Linda Eizenbārde. Treniņos uzsvars tiks likts uz pareizu nūjošanas tehniku, jo tā spēj nodrošināt vislielāko efektu gan sirdij, gan visām muskuļu grupām. Treniņos notiks ne tikai tehnikas apguve, bet būs arī kopgājieni pa mežu, gar jūras malu, kā arī pēc treniņiem būs silta tēja. Treniņu laikā ikviens nūjot gribētājs tiks nodrošināts ar nūjošanas nūjām.


Aktīvi iesaistoties treniņos Lindas vadībā, ikviens varēs pārliecināties, ka nūjošana ir kas vairāk par pastaigu, ka tā ir draudzīga, droša, tajā nav vecuma ierobežojumu, un nūjot ir iespējams visos gadalaikos.


Šī gada 11.augustā, nedēļu pēc Ventspils Pilsētas svētkiem, Ventspilī notiks jau 9. Vislatvijas nūjošanas festivāls, pulcējot gandrīz 500 nūjotājus no visas Latvijas, bet pēdējos gados festivālam pievienojas arī dalībnieki no Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Festivālu organizē Ventspils Maratona Klubs sadarbībā ar Ventspils Pilsētas domi un Olimpisko centru “Ventspils”.


Jebkura veida fiziskās aktivitātes dod pozitīvu rezultātu. Tiekamies 18.aprīlī Reņķa dārzā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35780287sec.