Jūras svētkos mudina noķert lielo Ventu lomu

Sestdien, 14. jūlijā Ventspils Jūras svētku laikā Ventspils Tūrisma informācijas centrs organizē dalību svētkos ar informatīvo telti, kura būs sastopama Ostas ielas promenādē, līdzās Gotiņai šūpolēs.

Apmeklētāji aicināti iepazīties ar Ventspils tūrisma jaunumiem, saņemt pasākuma programmas un izmantojot iespēju nopelnīt ventus, piedalīties momentloterijā – “Ventu loms”, kuras galvenā balva būs brauciens uz Nīnashamnu ar Stena Line prāmi.

Ventspils Tūrisma informācijas centra teltī darbosies ventu banka, kas apmeklētājiem sniegs iespēju izņemt jau uzkrātos ventus, kā arī uz vietas nopelnīt jaunus un par iegūto naudu izmēģināt laimi momentloterijā - “Ventu loms”. Griežot laimes  ratu, visiem dalībniekiem, izvilktais ventu loms, atnesīs vērtīgas balvas - bezmaksas ielūgumi, populārāko tūrisma objektu apmeklēšanai, kā arī izbraucienam ar kuģīti Hercogs Jēkabs un TRIX, bezmaksas saldējumi, grāmatas un arī dažādas veicināšanas balvas, tai skaitā arī ventus, kas sniedz iespēju iegūt līdz pat 50 % atlaidi teju 45 Ventspils atpūtas, apskates un izklaides vietās.

Momentloterijas “Ventu loms” galvenā balva no Stena Line -  brauciens ar prāmi uz Nīnashamnu divām personām un vieglo automašīnu. Balvu fondu atbalsta AS Swedbank; teātra nams Jūras vārti; Ventspils Olimpiskais centrs; Ventspils kultūras centrs; Ventspils muzejs; Ventspils brīvosta; PSIA “Ventspils reiss”; Ventspils galvenā bibliotēka; Ventspils Kurzemes Democentrs; Ventspils Digitālais centrs; Piejūras kempings; Starptautiskā rakstnieku un tulkotāju māja; Basketbola klubs “Ventspils”; The Spirit of Ventspils; SIA “AWA” un Tūrisma informācijas centrs.

Momentloterijas mērķis – popularizēt ventu bankas sniegtās priekšrocības, kā arī Ventspils tūrisma un stratēģiskos objektus un pilsētas uzņēmējus.

Informatīvās telts tuvumā darbosies radošās darbnīcas bērniem. Mazie draugi varēs jautri pavadīt laiku, krāsojot Ventspils tūrisma objektus, salikt pilsētas skatu puzles, apgleznot akmentiņus un priecīgi lēkāt klasītes.

Interesentiem būs pieejami Ventspils tūrisma informatīvie materiāli dažādās valodās, tūrisma avīzes un pasākuma programmas.

Paldies visiem momentloterijas atbalstītājiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13202405sec.