Aicina uz sajūtu projekciju «Iemīlies Ventspilī»

Piektdien, 3. augustā, plkst. 15:00 prāmju terminālī, Dārza ielā 6 notiks Ventspils Tūrisma informācijas centra un fotokluba “Moments” sadarbības izstādes - sajūtu projekcija “Iemīlies Ventspilī”  atklāšana. Terminālī uz sienas tiks projicētas ventspilnieku, pilsētas viesu un Latvijā atpazīstamu cilvēku sajūtu atklāsmes par Ventspili, vēstījumu vizuāli  papildinās fotokluba biedru fotoattēlu izlase, kas sasaistīs sajūtas ar vizuālajiem iespaidiem. 

Piektdienas pastaigas Iznāca vakara gaismā, sastaptās ventspilnieces vārdi: “Ventspils! Šis vārds ir jūras smarža, meža šalkoņa, zelta smiltis Baltijas jūras krastā, mīļi cilvēki, skaista un sakopta pilsēta - tā ir vieta, kur vienmēr gribas atgriezties. Ventspils tā ir mana mīlestība, prieks, jautrība un bērnības sapņi. Esam lepni par savu pilsētu un mīlam to!” 

Šovasar Pilsētas svētku laikā prāmju terminālis atdzīvosies un iemirdzēsies spilgtos emociju stāstos un skaistākajos Ventspils skatos, kas tiks projicēti uz termināla iekštelpu sienas. 
Ventspils Tūrisma informācijas centrs visas vasaras garumā izzināja no dažādi sastaptajiem ceļiniekiem, pilsētas viesiem, bijušajiem ventspilniekiem, kā arī atpazīstamiem cilvēkiem Latvijā, kas ir tas unikālais, skaistais un aizraujošais, kādēļ iemīlēties Ventspilī un paskatīties uz pilsētu citām – gara acīm. Visi kolekcionētie vēstījumi atdzīvosies košajās fotokluba “Moments” biedru fotogrāfijās. 
Lai izstāde iegūtu arī realitātes sajūtu, to papildinās arī fotokluba drukāto fotoattēlu izstāde “Es mīlu, Tevi Ventspils!”, kas pērn pilsētniekus priecēja pasākuma Piektdienas pastaiga “Iznāc vakara gaismās” laikā Jaunpilsētas laukumā pie strūklakas Saules laiviņas.
Pasākuma viesi: foto kluba “Moments” biedri, Ventspils Rakstnieku un tulkotāju mājas radošie ciemiņi, muzikālo noskaņu radīs Katrīna Bindere un Madara Grēgere.

Sajūtu mirkļu kolekcionētāji ir fotogrāfi  - ventspilnieki, kas apvienojoties no 2014. gada kopīgā mērķī izveidoja fotoklubu “Moments”. Fotokluba biedri aktīvi  piedalās pilsētas kultūras dzīvē, rīko arī personālizstādes gan Ventspilī, gan kaimiņu pilsētās, piedalās  Latvijas fotoklubu rīkotajos fotoplenēros, foto dienās un citos kultūras pasākumos. Kā saka paši fotogrāfi: “Mēs esam kolēģi, draugi, ģimene un biedri ar vienu mērķi - būt fotogrāfijā, būt procesā, mēs esam iemīlējušies fotogrāfijā.”

Izstādes atrašanās vieta – Ventspils Pasažieru prāmju terminālis izvēlēta ar nodomu, lai aicinātu ventspilniekus paviesoties Tūrisma informācijas centra mājvietā, kā arī apskatītu unikālo ēku, kas atrodas Ostas ielas promenādes sākumā, un tā ir viena no populārāk apmeklētajām vietām, jo tieši šeit paveras pilsētas ostas skati un pie mums atkuģo ciemiņi no ārvalstīm. 

Izstāde – sajūtu projekcija “Iemīlies Ventspilī” prāmju termināla telpās būs skatāma no 3. līdz 10. augustam. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26206207sec.