Ventspils Jūrmalas parks – vieta pastaigai

Laikā, kad pasākumi tiek atcelti, bet droši var būt tikai pēc formulas 2x2 (2 cilveķi, 2 metri), un ārā, labākā ideja ir doties pastaigā. Ja esi Ventspils pusē, tad ieteikums doties uz Jūrmalas parku.

Pastaigu baudītājus aicina Ventspils Jūrmalas parks, kur no lielākajiem Piejūras brīvdabas muzeja enkuriem ir izveidota Enkuru taka. Interesanti, ka šī enkuru kolekcija joprojām ir Baltijā lielākā enkuru kolekcija.   

Pie ieejas parkā atrodas 23 tonnas smagais un 6 metrus augstais - lielākais un iespaidīgākais enkurs. Jūrmalas parks atrodas līdzās Ventspils Zilā karoga pludmalei, ko no smilšainā liedaga atdala kāpu zona, pasargājot parku no jūras valdošajiem vējiem, tādēļ pastaigas laikā aizvējā var baudīt svaigo jūras un priežu gaisu.  Parka teritorija un arī taciņas visu gadu ir apgaismotas, tādēļ kā ziemā, tā vasarā šeit mierpilni un patīkami ir sastaigāt arī vēlajās vakara stundās.  

Parkā ierīkots gan bērnu rotaļu laukums, brīvdabas trenažieri, atpūtas un piknika vietas, kā arī 240m garā "Džungļu taka" ar tēlnieku darbiem, kas tapuši tradicionālajā starptautiskajā koktēlniecības simpozijā "Papeļu māksla". Te bērni var iepazīt arī dažādos celiņu segumus - dolomīta plātnes, koka bruģi, šķeldu, mizas, dažāda veida čiekurus u.c., vēsta Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra vadītājas pienākumu izpildītāja Dace Kalsere.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48465705sec.