Kad un kā darbosies slēpošanas kalns «Lemberga hūte»?

Laika apstākļi nedēļas nogalē bija labvēlīgi, lai kalnā veiktu sniega pūšanu, izmantojot visus sešus lielgabalus. Ņemot vērā tuvāko dienu laika prognozi, plānojam, ka, sākot no trešdienas 13. janvāra, slēpošanas kalnā “Lemberga hūte” pakāpeniski varētu tiktas atvērtas slēpošanas un snovborda trases. Kā pirmo plānots atvērt mazo mācību trasi iesācējiem.

Ierobežots apmeklētāju skaits un iepriekšēja rezervācija

Šī brīža epidemioloģiskie drošības noteikumi paredz, ka slēpošanas un snovborda trases drīkst darboties ar ierobežotu apmeklētāju skaitu. Lai regulētu personu skaitu kalnā, apmeklētājiem būs jāveic iepriekšēja rezervācija (kā to paredz Latvijas Slēpošanas Federācijas izstrādātie noteikumi) lietotnē Bookla. To var izdarīt lejuplādējot aplikāciju Bookla savā mobilajā telefonā. Aplikācijā būs redzami brīvie laiki un vietas, kuriem varēs pieteikties. Rezervācija tiks uzsākta otrdien, 12.janvāra, plkst. 10.00. Turpmāk brīvās rezervācijas vietas un laiki būs redzami 2-3 dienas iepriekš.

Apmeklējuma ilgums un pakalpojumu cenas

Trases apmeklējumi tiks sadalīti 2 stundu ilgās sesijās. Atsevišķos laikos būs pieejamas arī 1 stundu ilgas sesijas. Par pakalpojumu cenām dažādām apmeklētāju grupām un inventāra nomai var iepazīties   slēpošanas kalna mājas lapā www.lembergahute.lv

Inventāra nomas darbība

Epidemioloģiskās drošības noteikumi neatļauj inventāra nomas un ģērbtuvju darbību iekštelpās, tādēļ inventārs tiks izsniegts pie servisa ēkas durvīm, arī norēķināšanās tiks organizēta āra kasē. Apmeklētājus aicinām ierasties savlaicīgi, vismaz 30 min. pirms rezervētā laika. Ierasties vēlams sporta apģērbā vai arī pārģērbties savās automašīnās.

Darba laiks

No š.g. 13.janvāra darba dienās no plkst. 12.00 līdz 20.00, sestdienās, svētdienās no plkst. 10.00 līdz 20.00. Stundu pirms trašu atvēršanas sāks darboties inventārā noma.

Instruktori

Kalnā būs iespēja izmantoto slēpošanas un snovborda instruktoru pakalpojumus. Instruktoru kontakttālruņi atrodami mājas lapā www.lembergahute.lv.

Atkarībā no laika apstākļu dotajā iespējām Piedzīvojuma parka teritorijā, plānojam sagatavot un uzturēt arī citas ar sniegu saistītas individuālas sporta aktivitāšu vietas - distanču slēpošanas trasi un ragaviņu kalniņu. Epidemioloģisko prasību dēļ nebūs pieejams ragaviņu kalniņa pacēlājs.      

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84536314sec.