Ventspils aicina uz Karlīnes ielas svētkiem

28.08.2010 jau otro reizi Ventspilī norisināsies Karlīnes ielas svētki. Šī gada svētku tēma – "Kad mēs augām…". Karlīnes ielas svētku rīkotāji aicinās pakavēties atmiņās, atdzīvināt senus notikumus un sajūtas, kā arī rosinās ventspilnieku izpratni par pilsētas vēsturisko mantojumu un unikalitāti.

Svētki tiks atklāti Karlīnes un Vasarnīcu ielas krustojumā plkst. 12.00, kad iela iemirdzēsies sen aizmirstos tēlos, skaņās, krāsās, smaržās un garšās. Visas ielas garumā līdz pat Loču ielai karlīnieši dāvās prieku un jautrību ikvienam – gan Ostgala iedzīvotājiem, gan ciemiņiem.

Tāpat kā kādreiz svētku viesus priecēs kinoteātris „Venta” un seno atmosfēru izbaudīt aicinās restorāns „Baltika”. Iemūžināt sevi senos tērpos piedāvās foto ateljē, būs iespēja pārbaudīt spēkus dažādās veiklības disciplīnās, kā arī turpat uz ielas varēs tikt pie jaunām štātēm un piedalīties Karlīnes īpašajā modes skatē. Avīžu kioskā varēs iegādāties svētku avīzi un “visjaunākās” ziņas.

Ikviens tiks aicināts svētku izdarībās ar dziedāšanu, dejošanu un ēdiena degustēšanu. Kopības sajūtu radīs sadziedāšanās ar lielkori un tautā iemīļotiem solistiem no Ventspils un ne tikai.

Arī šogad ielu piepildīs kūpinātu zivju smarža. Gan liels, gan mazs varēs iegādāties gardumus vēdera priekam, smukumlietas acu priekam, kā arī baudīt bezmaksas cienastu.

Mazākos svētku viesus ar spēlēm, gardumiem, kustoņiem, dziesmām un jokiem sagaidīs “Bērnu pasaule”. Svētkus noslēgs sadancošanās kopā ar “Baltajiem lāčiem”, saldo 70. un 80. ārzemju un latviešu hitu ritmu „Retro disko”.

Visu pat izstāstīt nevar, cik jautri un labi būs arī šogad! Un tāpēc ikviens tiek aicināts līdzdarboties svētku sagatavošanā! Varbūt kādam ir šujmašīna, grāmatas, avīzes, skaņu plates, kasetes un lentes, no kurām jau sen ir gribēts atbrīvoties? Varat to visu nogādāt Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3.

Karlīnieši ar lielāko prieku pieņems šīs lietas un izmantos svētku organizēšanā! Ja sainis par lielu, lūdzam zvanīt pa tel. 28458018, un karlīnieši palīdzēs tās nogādāt vajadzīgā vietā.
Bez Tevis svētki nebūs izdevušies šā kā tā! Tā ka – riktējies un nāc, veidosim svētkus kopā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Dobeles novada TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.04162717sec.