Atklāj Ventspils virtuālo vēstniecību

2011.gada 19.decembrī, Rīgā notika svinīgs Ventspils virtuālās vēstniecības atklāšanas pasākums. Ventspils virtuālo vēstniecību prezentēja Ventspils pilsētas Domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks.

Ventspils pilsētas Domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs: „Ventspils atšķirības zīmēm – savam karogam, savai valodai, savai laika zonai un savai naudai – ventiem šodien piepulcējas Ventspils virtuālā vēstniecība. Tā kā šobrīd arvien straujāk attīstās tehnoloģijas, izlēmām savu vēstniecību veidot virtuālu. No šodienas vēstniecība darbojas 71 valstī, kurās par oficiālo valodu atzīta kāda no piecām valodām, kurās vēstniecība ir pieejama – latviešu, krievu, angļu, vācu un lietuviešu. Tuvākajā laikā vēstniecība kļūs pieejama arī franču un igauņu valodā, un attiecīgi vēstniecība darbosies jau 103 valstīs.”

Ventspils virtuālajā vēstniecībā www.visitventspils.com iespējams ne tikai saņemt izsmeļošu informāciju par Ventspils tūrisma objektiem, Ventspils apmeklējuma maršrutiem un gaidāmajiem pasākumiem, bet, reģistrējoties un izveidojot savu profilu, iespējams veikt dažādas aktivitātes un nopelnīt Ventspils ventus.

Balvu – ventus šobrīd var nopelnīt par reģistrēšanos kā lapas lietotājam, ventspilinga fotogrāfijas publicēšanu, testa „Cik daudz Ventspils ir Tevī?” aizpildīšanu, sava tūrisma maršruta izveidošanu un dalīšanos ar savu izveidoto saturu kādā no saviem sociālo mediju kontiem. Pakāpeniski ventu pelnīšanas iespējas tiks papildinātas.

Par katru no aktivitātēm piešķirtais ventu daudzums uzrādās Ventspils virtuālās vēstniecības www.visitventspils.com lietotāja kontā. Neatkarīgi no tā, cik ventu ir lietotāja kontā, tos iespējams izņemt, ierodoties Tūrisma informācijas centrā un uzrādot unikālo autorizācijas kodu, kurš atrodams lietotāja izveidotajā Ventspils virtuālās vēstniecības profilā, un personu apliecinošu dokumentu.

Maksimālais ventu skaits, ko iespējams sakrāt viena lietotāja kontā, ir 1000 venti. Kad šis apjoms tiek sasniegts, apmeklētājs var turpināt piedalīties portāla aktivitātēs, bet par tām ventus vairs nesaņem. Ventu izņemšanas termiņš ir 24 mēneši, sākot no reģistrācijas brīža. Ja minētajā termiņā venti netiek izņemti, tad tie tiek automātiski dzēsti no lietotāja konta.

No 12.oktobra līdz 1.decembrim 300 venti tika dāvināti visiem Ventspils Tūrisma informācijas klientiem un 500 venti tiem, kuri izveidoja video klipu no Ventspils apmeklējuma bildēm. Ventus šajā periodā saņēma turpat 27 tūkstoši cilvēki no Latvijas, Krievijas, Lietuvas, Igaunijas, Lielbritānijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Nīderlandes, Vācijas, Zviedrijas, Baltkrievijas, ASV un Filipīnām, savukārt klipu izveidoja turpat 850 cilvēku.

Ar ventiem šobrīd iespējams norēķināties 35 dažādās vietās, iegādājoties preces vai pakalpojumus par īpašu cenu.

Ventspils turpina sekmīgi attīstīties, īstenojot arvien jaunus projektus. Ventspils neplāno apstāties pie sasniegtā, tāpēc, gaidot nākamā gada vasaras tūrisma sezonu, ir plānots pilnībā pabeigt Livonijas ordeņa pils renovāciju un izvietot jaunu ekspozīciju, Piejūras brīvdabas muzeja ekspozīciju papildinās Lielirbes baptistu lūgšanu nams, turpināsies veloceliņu izbūve un savu darbu sāks vairākas jaunas ražotnes. 2012.gadā Ventspilī norisināsies starptautiskais mākslas un mecenātisma projekts „Govju parāde 2012”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45746684sec.