1000 ventu saņem prognožu spēles uzvarētājs Elvijs Ikše

1000 ventu saņem www.visitventspils.com prognožu spēles uzvarētājs Elvijs Ikše

Trešdien, 22.februārī, savu balvu - 1000 ventu - Tūrisma informācijas centrā saņēma „Eirodziesmas 2012” prognožu spēles, kurā bija iespējams piedalīties, apmeklējot Ventspils virtuālo vēstniecību http://www.visitventspils.com/ uzvarētājs Elvijs Ikše. Viņa prognoze bija vistuvākā „Eirodziesmas 2012” superfināla rezultātiem - pareizi prognozētā 2.vieta, apgrieztā secībā prognozētas 1. un 3.vieta.

Balvu Elvijam pasniedza Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks, kurš novēlēja uzvarētājam daudz patīkamu brīžu Ventspils tūrisma un atpūtas objektos, kuros par ventiem var saņemt līdz pat 100% lielas atlaides. Kā izrādās veiksmīgais Ventspils Augstskolas 2. kursa students jau iepriekš iepazinies ar Ventspils virtuālo vēstniecību un izpētījis gan ventu pelnīšanas, gan tērēšanas iespējas. Pirmo viņš plāno apmeklēt ūdens piedzīvojuma parka SPA kompleksu.

Kā jau iepriekš ziņots, par „Eirodziesmas 2012” prognožu konkursa dalībnieku varēja kļūt katrs portāla www.visitventspils.com lietotājs, kurš reģistrējās portālā ar kādu no saviem sociālo tīklu kontu pasēm portālos www.draugiem.lv, www.facebook.com, www.twitter.com.

Interese par Ventspils ventiem joprojām ir liela. Tā piemēram, tūrisma izstādē „Balttour 2012” Rīgā, Ventspils virtuālajā vēstniecībā reģistrējās vairāk kā 400 cilvēku. Apmēram puse no viņiem nopelnītos ventus vēlējās izņemt turpat, bet citi solījās ventus izņemt Ventspils Tūrisma informācijas centrā, jo plāno vasarā apmeklēt kādu no krāšņajiem pasākumiem – Govju parādi, Jūras svētku vai Pilsētas svētkus.

Līdz ar sniegu un slēpošanas sezonas sākšanos, populārākā ventu tērēšanas vieta ir slēpošanas kalns „Lemberga hūte”. Tur pagājušajā nedēļā 145 cilvēki tērējuši gandrīz 8,5 tūkstošus ventu. Joprojām ir interese par Ūdens piedzīvojumu parku un Ledus halli. Šobrīd apgrozībā ir vairāk kā 8 milj. ventu. No tiem gandrīz 300000 jau atgriezušies Tūrisma informācijas centrā.

Turpmākai informācijai:

Inga Aulmane

Ventspils Tūrisma informācijas centrs

Tālr. 36 22263, e-pasts: [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42670894sec.