"Kite Party" saulrieta koncerts skanēs Francijas disko karaļa Cerrone ritmos

2012. gada 27. jūlija vakarā Ventspilī Kite Party ballītes laikā pludmali pieskandinās Francijas disko karaļa Cerrone muzikālā šova Dance Party Live at Versailles koncertieraksts. Leģendāro koncertu, kas kaitbordistus un pasākuma apmeklētājus iesildīs vakara ballītei, piektdien no plkst. 22:00 uz lielā ekrāna piedāvās rīdzinieces Natālijas Carkovas izveidotais starptautiskais mūzikas kanāls iConcerts un Lattelecom televīzija.

Cerrone ir viens no disko, house un techno mūzikas aizsācējiem un ikoniskākajiem māksliniekiem. Kā atzinuši Kite Party organizatori, viņa 2005. gada Dance Party Live at Versailles šovs, kas vienkopus pulcēja vairāk nekā 100 000 disko mīļotāju, lieliski iederēsies kaitborda cienītāju un draugu pludmales dejās.

Šogad Baltijā lielākais un tradīcijām bagātākais kaitbordistu salidojums jeb Kite Party 2012 norisināsies no 26. līdz 29. jūlijam Ventspils sērfa pludmalē. Nedēļas nogali jau astoto gadu piepildīs gan sacensības un kaitborda apmācības, gan neatņemamas aktīva dzīvesveida sastāvdaļas – koncerti un pludmales ballītes.

iConcerts ir pirmais Eiropā izveidotais 24/7 HDTV dzīvās mūzikas kanāls ar populārāko un labāko pasaules mūziķu un mūzikas festivālu koncertu ierakstiem. Ekskluzīvi Latvijā kanālu gan skaņas un attēla SD, gan augstākajā (HD) kvalitātē piedāvā Lattelecom televīzija. iConcerts kanālu izveidojusi rīdziniece Natālija Carkova un to visā pasaulē skatās vairāk nekā 60 miljonos mājsaimniecību.

Vairāk informācijas par pasākumiem Ventspilī www.visitventspils.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76092982sec.