Ūdens piedzīvojumu parkā darbu atsāk peldbaseini, Ūdens atrakcijas un SPA

Trešdien, 2012. gada 15. augustā, pēc vasaras pārtraukuma savu darbu atsāk Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA komplekss, kā arī lielais un mazais peldbaseins. Jaunā sezona tiks uzsākta arī ar vairākiem jauninājumiem, kas īpaši izdevīgi ventspilniekiem.

Līdz šim pirmdienas Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA daļā bija atlaižu dienas, kad visus pakalpojumus varēja izmantot ar 20% atlaidi. Jaunajā sezonā tiek ieviesta papildus atlaižu diena – ceturtdiena. Turpmāk gan pirmdienās, gan ceturdienās ūdens priekus varēs izbaudīt lētāk.

Tas nav viss. Par prieku SPA kompleksa regulārajiem apmeklētājiem tiek ieviesti  4 reižu SPA abonementi. Pērkot 4 apmeklējumus uzreiz, varēsi ietaupīt 25%. Abonementi būs derīgi mēnesi no iegādes brīža.

Jauno sezonu Ūdens piedzīvojumu parks vēlas uzsākt ar jaunām un krāšņām bildēm. Ikvienam ir unikāla iespēja piedalīties nebijušā pasākumā – Ūdens piedzīvojumu parka fotosesijā. Atsūti savu vārdu un uzvārdu uz e-pastu [email protected] un tu būsi to cilvēku vidū, kas trešdien, 15. augustā, no plkst. 20:00 – 22:00 SPA un ūdens priekus varēs izbaudīt bez maksas. Nekavējies, jo dalībnieku skaits ir ierobežots. Īpaši pieteikties tiek aicinātas ģimenes ar bērniem. Iegūtās fotogrāfijas tiks izmantotas Ūdens piedzīvojumu parka publicitātes vajadzībām.

Vēl līdz 31. augustam iespējams nobaudīt ūdens priekus zem atklātas debess Ventspils Pludmales akvaparkā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21083212sec.