Svinīgi atklās airēšanas bāzi "Dampeļi"

Sestdien, 2013. gada 27. aprīlī, pulksten 12:00 Ventspilī, Tērauda ielā 19, svinīgi tiks atklāta airēšanas sporta bāze "Dampeļi" un svinēti sezonas atklāšanas svētki ar spraigām sacensībām Ventā.

Uz jaunās airēšanas bāzes atklāšanu pulcēsies sporta skolas "Spars" airēšanas nodaļas audzēkņi un treneri, Ventspils pilsētas domes un Olimpiskā centra "Ventspils” vadība, kā arī Latvijā zināmākie airētāji un viesi.

Pulksten 12:00 svinīgi tiks atklāta bāze, bet plkst. 13:15 sāksies sezonas atklāšanas sacensības ar Latvijā labāko airētāju un veterānu līdzdalību. Sacensībās smaiļotāji un kanoe airētāji veiks dažādu distanču braucienus – 200, 1000, 2000 un 3000m. Ventspilnieki ir aicināti vērot sacensības un atbalstīt savējos.

Līdzšinējais laivu angārs ir rekonstruēts, bet ģērbtuvju un palīgtelpu ēkas vietā uzbūvēta jauna, divu stāvu ēka. Pirmajā stāvā izvietota atlētikas zāle, mācību klase, laivu remonta darbnīca, savukārt otrajā stāvā – 4 ģērbtuves sportistiem, sauna, dušas un 2 telpas treneriem, radot iespēju treneriem pietiekami labi pārredzēt treniņu zonu - Ventas upi. Bāzes vajadzībām izvietotas jaunas laipas un pontoni, kā arī labiekārtota teritorija, izveidots sporta laukums ar mākslīgo segumu.

Bāzes rekonstrukcija notika Valsts galvojuma projekta "Olimpiskā centra "Ventspils" infrastruktūras attīstība periodā no 2011. līdz 2013. gadam" ietvaros. Būvniecības un rekonstrukcijas darbus veica SIA "Pilsbūve" un kopējās projekta izmaksas ir 606 057 Ls.

Laipni aicinām uz airēšanas bāzes "Dampeļi" atklāšanas svētkiem!

Vairāk informācijas interneta vietnē www.ocventspils.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92239904sec.