Ar piedzīvojumu pēc ventiem

Tūrisma informācijas centrs ( TIC) piedāvā iespēju pelnīt ventus iemūžinot mirkļus, kuros sestdien, 2013. gada 18.maijā, izmēģināt jaunās Piedzīvojumu parka atrakcijas.

Pavisam tādu būs sešas: sintētiskā ledus slidotava; bampermašīnas; bamperlaivas; tramplīnlaiva; Ventspils ielas miniatūrā; strūklakas.

Par katru www.visitventspils.com sadaļā "Ar piedzīvojumiem pēc ventiem!" ievietoto fotogrāfiju var saņemt 50 ventus.

Piedzīvojumu parkā darbosies arī informācijas telts ar Ventu bankas filiāli, kurā ikviens varēs nopelnīt vai izņemt nopelnītos ventus. Kā liecina velosezonas atklāšana, interese par ventiem ir liela. 11. maijā, Ventu bankā reģistrējās  114 jauni klienti, kas  izņēma vairāk kā 11 tūkstošus ventu.

Ar ventiem var norēķināties Ventspils tūrisma objektos, naktsmītnēs un kafejnīcās. Informāciju par jaunumiem Ventspils 2013. gada tūrisma sezonā var iegūt jaunajā Ventspils tūrisma avīzē, kas iznāk 5 valodās. TIC sagatavojis arī jaunus pastaigas maršrutus četrās valodās  – "Ventspils govju parāde Ventspilī" un "Ventspils – puķu un strūklaku galvaspilsēta". Visi tūrisma materiāli ir pieejami bez maksas Tūrisma informācijas centrā, tūrisma objektos, naktsmītnēs.

Visas dienas garumā Latvijas Muzeju nakts tēmas "Zaļā krāsa- mežs" ietvaros Livonijas ordeņa pils, Amatu mājas un H.Dorbes muzeja apmeklētāji varēs klausīties dabas pētnieku stāstījumos, vērot kinofilmas un prezentācijas par Latvijas mežu, kā arī piedalīties "Zaļās Jumpravas aktivitātēs" – sveču darbnīcā, zāļu koka aušanā vai karaokē.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06469107sec.