Piedzīvojumu parkā jaunās atrakcijas atklātas

Sestdien, 2013. gada 18. maijā, ar vērienīgu pasākumu tika atklāta Ventspils tūrisma sezona un jaunā Piedzīvojumu parka atrakciju zona. Pasākums pulcēja ap 4000 cilvēku, kas bija ieradušies gan no tuvākām, gan tālākām vietām, lai baudītu vasarīgo dienu, izmēģinātu jaunās atrakcijas un piedalītos sacensību darbnīcās.

Pasākumu ar savu uzrunu un braucienu ar tramplīnlaivu no 9 m augstās estakādes atklāja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs A.Lembergs. Pēc tam sekoja muzikāls priekšnesums Madaras Grēgeres izpildījumā, bet nedaudz vēlāk uz skatuves ar aizraujošu muzikālo programmu uzstājās "Normunds Jakušonoks un Tipa orķestris".

Sintētiskā ledus slidotavā bija iespēja vērot hokeja kluba "Dinamo Rīga" un Ventspils hokeja kluba "Venta 2002" paraugdemonstrējumu.

Pasākuma laikā apmeklētājiem dažādās sacensību darbnīcās bija iespēja nopelnīt žetonus, ar kuriem pēc tam interesenti varēja izmēģināt jaunās atrakcijas.

Šīs sezonas jaunumi Piedzīvojumu parkā ir izgaismota lamināra strūklaka ar 46 strūklām, bampermašīnu laukums ar 12 elektriskām mašīnām, baseins ar 12 bamperlaivām, bērnu autoskola, sintētiskā ledus slidotava un tramplīnlaiva. Jaunajā atrakciju zonā ieklāts arī mīksts segums.

Diena bija saulaina un silta, tādēļ patīkamu veldzi apmeklētājiem sniedza Druvas saldējums un Ventspils ūdens saimniecības uzņēmuma 'Ūdeka" dzeramais ūdens. Pasākumu finansiāli atbalstīja Ventspils pilsēta un Ventspils Brīvostas pārvalde.

Informāciju par piedzīvojumu parka atrakcijām uzzināsiet mājas lapā www.piedzivojumuparks.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.35509801sec.