Ventspilī notiks tradicionālais Vecgada skrējiens

Otrdien, 31. decembrī, pulksten 12:00 pie Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles ieejas, ar tradicionālo salūtu tiks dots STARTS ikgadējām sacensībām "Vecgada skrējiens", kas tiek organizēts tautas sporta pasākuma "Nāc un sporto!" ietvaros sadarbībā ar Ventspils Maratona klubu.

Sacensībās aicināti piedalīties ikviens, neatkarīgi no vecuma. Katrs varēs brīvi izvēlēties sev piemērotu distanci - no 1 līdz 5 kilometriem bez laika kontroles, kā arī distances ar laika kontroli - sievietēm 3 kilometri un vīriešiem 5 kilometri.

Katrs dalībnieks saņems unikālu piemiņas sacensību numuru, kā arī diplomu, kurā varēs atzīmēt noskrieto distanci un tajā pavadīto laiku. Apbalvoti tiks skrējēji, kas veiks distanci ar laika kontroli – sešas ātrākās sievietes 3 kilometru un sešus vīriešus 5 kilometru distancē.

Pēc finiša skrējiena dalībnieki varēs baudīt karstu tēju un nelielus gardumus no sacensību organizatoriem, kā arī izsildīties basketbola halles pirtī.

"Vecgada skrējienam" ir sava vēsture, kuru pirms vairāk kā divdesmit gadiem aizsāka vieglatlētikas trenera Andreja Dogadova grupas audzēkņi.

Priecē tas, ka ar katru gadu skrējiens gūst aizvien lielāku popularitāti un ik gadu pulcē dalībnieku skaitu, kas tuvojas trīs simtiem. "Vecgada skrējienā" piedalās ne tikai ventspilnieki, bet arī skrējēji no tuvākām un tālākām Latvijas pilsētām.

Dalībnieku pieteikšanās skrējienam basketbola hallē no pulksten 10:00. Lūgums saņemt numurus ierasties laicīgi, jo iepriekšējā gadā daudzi ierādās pēc numuriem tikai pulksten 11:50, kad bija jau jādodas uz starta. Dalība skrējienā bezmaksas. Papildus informācija pa tālruni 63624412 vai zvanīt Aigaram Matisonam 29217674

Sacensības organizē Ventspils pilsētas domes Sporta pārvalde sadarbībā ar Ventspils Maratona klubu.

Organizatori pateicas sportistiem un ģimenēm par iesaistīšanos sporta aktivitātēs un novēl sportisku Jauno 2014.gadu.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55870199sec.