Lemberga hūte piektdien uzsāks sezonu

Piektdien, 17. janvārī, pulksten 18.00 slēpošanas kalns "Lemberga hūte" uzsāks savu devīto sezonu. Sākotnēji apmeklētājiem atvērta būs kameršļūkšanas trase un viena slēpošanas un snovborda trase. Salam turpinoties, pakāpeniski sniegs tiks sapūsts arī uz visām pārējām trasēm. Pirmajiem kalna pakalpojumu izmantotājiem Olimpiskais centrs "Ventspils" sagatavojis pārsteiguma dāvaniņas .

Kā jau iepriekš informēts, sniega pūšana uz kalna iesākās līdz ar pirmo salu, pirmdien. Sniega pūšana uz kalna notiek ar pieciem sniega pūtējiem. Sezonas uzsākšanai sagatavots ir arī viss nomas inventārs.

Šosezon uz kalna būs izveidotas divas slēpošanas trases, kas slēpotājiem atpūtu padarīs interesantāku. Plašāks būs arī snovparks, tajā izveidoti divi jauni elementi. Savukārt bērnu kalniņš izvietosies blakus kameršļūkšanas trasei un tāpat kā iepriekš bērniem ragaviņas un lenšveida pacēlājs būs bez maksas. Darbosies arī iesācēju kalniņš. Pavisam šogad uz kalna darbosies pieci pacēlāji: divi lenšveida, divi tablešu tipa un viens enkuru tipa pacēlājs.

Tiklīdz kalns būs pilnībā sagatavots, Lemberga hūtē tāpat kā iepriekšējās sezonās būs iespēja apgūt slēpošanas un snovborda iemaņas, apmācības izvēloties individuāli vai grupās. Šajā sezonā savu darbu uzsāks Venta slēpošanas un snovborda skola. Slēpošanas un snovborda skola nodrošinās arī iespēju otrdienās un ceturtdienās no pulksten 19.00 līdz 21.00, sestdienās no 14:00 līdz 20:00 un svētdienās no 12:00 – 20:00 interesentiem pārbaudīt savus spēkus nobraucienos uz ātrumu. Šajā laikā darbosies trase ar laika mērīšanas iekārtu, kurā būs redzams katra individuālā nobrauciena ātrums.

Slēpošanas kalna izveide un uzbēršana notika visu 2013. gadu. Austrumu puses nogāzē tika paplašināta pamatne un tādēļ kalns kļuvis platāks. Šobrīd kalna augstums ir 52m ,bet nākamgad tas pieaugs augstumā – plānots, ka līdz pat 56 m.

Jaunumiem un aktualitātēm uz kalna sekojiet līdzi mājas lapā www.lembergahute.lv, kur uz kalna notiekošo var vērot arī vebkamerās.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59800386sec.