Ventspils Piedzīvojumu parks iegūst konkursa «Latvijas Labākais tirgotājs 2013» galveno balvu

14. martā Rīgas domē notika konkursa "Latvijas Labākais tirgotājs 2013" apbalvošanas ceremonija, kurā galveno balvu atpūtas un sporta objektu kategorijā ieguva Ventspils Piedzīvojumu parks.

Apbalvošanas ceremoniju atklāja LTA prezidents Henriks Danusēvičs. Pasākuma laikā tika nolasīta arī LR Ekonomikas ministra Vjačeslava Dombrovska apsveikuma vēstule, klātesošos uzrunāja LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Einārs Cilinskis un Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis.

Kopumā konkursā tika vērtēti 167 uzņēmumi no dažādām Latvijas vietām, no tiem otrajā konkursa kārtā iekļuva 49. Astoņi no visiem finālistiem bija izpelnījušies kompetentās žūrijas augstāko novērtējumu un papildus uzvarētāja diplomam saņēma mākslinieka Aināra Sila radīto Galveno balvu.

Starp konkursa finālistiem bija trīs Ventspils uzņēmumi:  Piedzīvojumu parks, kurš ieguva vienu no astoņām galvenajām balvām, kā arī SIA  "Marjas" kafejnīca "Ukraina" un SIA "Hansa Pharma" BENU aptieka nr. 29, kuras saņēma balvas. Tādējādi kopumā šis konkurss ventspilniekiem vērtējams kā ļoti veiksmīgs.

Dalībnieku vērtēšana notika vienotā sistēmā, ņemot vērā objektu dalījumu vairākās apakšgrupās. Konkursam pieteiktos objektus vērtēja kompetenta ekspertu komisija, kuru veido uzņēmumu pārstāvji – iepriekšējo gadu konkursa uzvarētāji, kā arī tirdzniecības un pakalpojumu jomas speciālisti.

Vērtējot pakalpojumu sniedzējus un tirgotājus galvenā uzmanība pievērsta apkalpošanas kultūrai, iekārtojumam, preču un pakalpojumu klāstam, kārtībai un tīrībai objektā, informācijas atbilstošam izvietojumam un pakalpojuma sniedzēja vērībai pret klientu. Vērtēšana notiek pēc īpašas punktu sistēmas, kur augstākais novērtējums – 100 punkti. Galveno balvu saņem izcilākie valsts tirgotāji. Tie ir uzņēmumi, kuri atbilst visiem izvirzītajiem kritērijiem un saskaņā ar ekspertu komisijas vērtējumu, ieguvuši ne mazāk par 98 punktiem.

Latvijas tirgotāju asociācija konkursu rīko kopīgi ar Latvijas Pašvaldību savienību. Konkursa mērķis ir sekmēt pašvaldību iedzīvotāju saņemto preču un pakalpojumu kvalitātes un izvēles palielināšanu, panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras paaugstināšanu, paaugstināt tirgotāju un krodznieku profesionalitāti, popularizēt labākos tirdzniecības un ēdināšanas uzņēmumus un to darbiniekus un valsts labāko ražošanas uzņēmumu kvalitatīvāko preci.

Konkursa galveno balvu 1995. gadā radījis metālmākslinieks Ainārs Sils. Balvas formā ietverts zirga Pegaza spārns, simboliski atveidojot veiklību, gudrību un panākumus! Ar stipru spārna vēzienu ir iespēja pacelties augstāk, redzēt tālāk un rīkoties gudrāk

Vairāk informācijas interneta vietnē www.ocventspils.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.91268587sec.