Palielinās prēmiju apjomi Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonā

Jau kādu laiku iepriekš, tika panākta ikgadējā vienošanos ar, Ventspils tranzīta uzņēmumu SIA VK Tranzīts, ja sacensību uzvarētājs labos trases rekordu, tad papildus parastajām prēmijām uzvarētājs saņems 700 EUR (neto) no  minētā uzņēmuma, tas attiecās gan uz sievietēm, gan uz vīriešiem. Pirmā gada rekordi pieder Marekam Florešekam 1.10.31 vīriešu grupā, un Jeļenai Prokopčukai 1.14.34 sieviešu grupā, bet ātrākais skrējiens notika tieši pagājušā gadā, kad Kenijas skrējējs Charles Washira Maina distanci veica 1.06.23, un Jeļena Prokopčuka laboja savu rekordu, kurš pašlaik ir 1.14.05. Jeļena Prokopčuka jau ir apstriprinājusi savu dalību 15.jūnija sacensībās.

Šogad Ventspils biodegvielas ražotājs SIA Bio-Venta sacensību uzvarētājam ir gatava izmaksāt vēl 1000 EUR (bruto), ja uzvarētājs labos Latvijas rekordu, tas  attiecas gan uz sievietēm, gan vīriešiem, bet tikai uz Latvijas pārstāvjiem.

Bet tas arī nav viss – nupat Ventspils Pilsētas dome pieņēma lēmumu Latvijas ātrākajam skrējējam un skrējējai vēl piešķirt 500 EUR prēmiju katram.

Atgādinām, ka 15.jūnija notiekošais Piedzīvojumu Parka pusmaratons vienlaicīgi būs arī  Latvijas čempionāts pusmaratonā, un  šīs prēmijas veicinās labāko Latvijas skrējēju piedalīšanos sacensībās.

Katrs finišētājs tiks apbalvots ar piemiņas medaļu, kura izstrādāta par godu 5.skrējienam. Šīs medaļas saņems gan 21,097 km, gan 10,55 km distanču finišētāji!

Savā būtībā Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons ir orientēts uz visplašāko publiku, kur sev piemērotu distanci atradīs ikviens, kuram tuvas sportiskās aktivitātes - gan profesionāli sportisti, gan hobija līmeņa skrējēji, gan ģimenes ar bērniem, kas meklē aktīvās atpūtas iespējas brīvdienās. Šīs ir vienīgās sacensības, kurās vari ņemt dalību kopā ar pasaules līmeņa zvaigznēm.

Detalizētāka informācija www.pusmaratons.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.1445179sec.