Jūlija beigās Ventspilī notiks Latvijas Amatierteātru salidojums

No 2014. gada 25. līdz 27. jūlijam Ventspilī norisināsies XIII Latvijas Amatierteātru salidojums. Ventspils pilsētā un novadā tiks spēlēti 39 no aizvadīto gadu veiksmīgākajiem Latvijas amatierteātru iestudējumiem - dažādi pēc žanra, formas, attēlotā laikmeta, kā arī izteiksmes līdzekļu izvēles.  

''Trīs dienas vairāk nekā 2000 dažādu profesiju ļaudis, kuriem pasaules uztvere un atklāšana caur teātri ir aizraušanās un dzīves nepieciešamība, piepildīs Ventspili un Ventspils novadu ar savu azartu un prieku,'' stāsta Latvijas Nacionālā kultūras centra amatierteātru eksperte Dace Vilne.

Ikviens aicināts apmeklēt arī pasākuma atklāšanas IESPĒLES ar jūru un sauli piektdienas, 25. jūlija vakara saulrietā Ventspils pludmalē, salidojuma PRIEKŠSPĒLES teātra izrāžu kostīmu un tērpu izstādēs un visu salidojuma dalībnieku PIESPĒLES teatrālajā paklājā Ostas ielas promenādē.

Lai gan amatierteātri ir arī Vispārējo latviešu Dziesmu svētku dalībnieki, tik plaša kopā būšana tikai un vienīgi teātra spēlētājiem notiek reizi četros gados.

Salidojuma norise - www.dziesmusvetki.lv, Ventspils pilsētas domes Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī Ventspils pilsētas mājas lapā www.ventspils.lv.

XIII Latvijas Amatierteātru salidojumu rīko Latvijas Nacionālais kultūras centrs un Ventspils pilsēta sadarbībā ar Ventspils novada pašvaldību.

Atbalsta Latvijas Televīzija, Apollo.lv, SIA ''Kurekss'', Užavas alus, Ventspils Brīvostas pārvalde, SIA ''Moller Auto Ventspils'' un SIA ''HART auto''.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95810604sec.