Basketbola hallē uzstāda jaunus sporta spēļu tablo

Kā jau iepriekš informējām, šī gada vasarā Olimpiskā centra infrastruktūras attīstības programmas ietvaros tika uzsākta 1,3 miljonus eiro vērtā Basketbola halles rekonstrukcija, ko Olimpiskais centrs „Ventspils” īsteno sadarbībā ar LOK un Ventspils pašvaldību.

Šajā nedēļā speciālisti zāles abos galos uzstāda divus jaunus sporta spēļu tablo, kas būtībā ir videoekrāni un atbilst visaugstākajam FIBA prasību līmenim. 6 x 4 metrus lielajos ekrānos varēs atspoguļot arī katra spēlētāja vārdu, viņam izteiktās piezīmes, gūto punktu skaitu un citu informāciju, tajos varēs demonstrēt arī reklāmas un videosižetus. Ir iegādāta arī videokamera, kas būs saslēgta ar ekrāniem, un spēles pārtraukumos varēs parādīt arī skatītājus vai interesantākās spēļu epizodes. Tiesnešu vajadzībām iegādāta bezvadu svilpes sistēma, kas, iepūšot svilpē, dod signālu, kas nekavējoties aptur spēles pulksteni. Tiek uzstādīti arī jauni 24 sekunžu skaitītājtablo virs groziem. Sporta spēļu tablo ir izgatavoti Francijā.

Arī basketbola zāles skatītāju tribīnes ir atjaunotas, nomainīta tribīņu ritošā daļa, sēdekļi, kā arī eju segumus. Ir uzlabots arī tribīņu vizuālais izskats.

«Par zāles rekonstrukciju īpašs prieks ir tāpēc, ka mūsu basketbola klubam aprit 20 gadi. Šogad klubs kļuva par deviņkārtējiem Latvijas čempioniem, un rekonstruētā zāle viņiem būs laba dāvana,» stāsta valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis.

Pirmā spēle jaunajā zālē notiks trešdien, 15.oktobrī, plkst. 19.00, kad Eiropas kausa (EUROCUP) turnīra ietvaros sacentīsies BK „Ventspils” un Budocnost Voli Podgorica no Melnkalnes.  Svinīgs jaunās zāles atklāšanas pasākums plāntos sestdien, 18. oktobrī, kad notiks pirmā Latvijas Basketbola līgas spēle.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62520289sec.