Notiks lekcija par kultūras un tūrisma produktu reklāmu

Trešdien, 25. martā, plkst. 14.00 Ventspils bibliotēkas Europe Direct informācijas centrs (EDIC) Ventspils sadarbībā ar Ventspils Tūrisma informācijas centru aicina uz lekciju semināru ''Kultūras un tūrisma produktu reklāma'', ko vadīs Liepājas Universitātes studiju programmas ''Kultūras vadība” vadītājs Uldis Drišļuks.

Dalība seminārā ir bez maksas. Pieteikties semināram var līdz 24.martam, rakstot uz e-pastu: [email protected]

Kultūras tūrisma produkts ir savdabīga kultūras un tūrisma industrijas sintēze, kur svarīga loma ceļotāju piesaistē ir ne tikai kultūrvēsturiskiem apskates objektiem, bet arī kultūras produktiem – pasākumiem un to reklāmai. Mūsdienīgam kultūras darbiniekam jābūt ne tikai pasākuma režisoram, bet arī projekta menedžerim.

Uldis Drišļuks saka: ''Šodien ar vien vairāk apzināmies, cik būtiski ir attīstīt un paplašināt Latvijas tūrisma piedāvājumu ar dažādiem kultūras tūrisma produktiem, līdz ar to nozīmigi ir arī saprast, kā veicināt konkrēta kultūras tūrisma produkta vai pakalpojuma atpazīstamību un popularitāti un kādai ir jābūt komunikācijai ar sabiedrību, lai mūsu vēstījums sasniegtu konkrētu mērķauditoriju''.

Uldis Drišļuks Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā ieguvis maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā, bet Dānijā studējis biznesa augstskolā NOEA, uzsācis doktorantūras studijas vadības zinātnes nozarē Latvijas Universitātē. Šobrīd viņš ir Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultātes lektors un Liepājas Dizaina un Mākslas vidusskolas Reklāmas dizaina nodaļā pasniedz reklāmas vadību.

Projektu ''EDIC Ventspils'' finansiāli atbalsta Eiropas Komisija. Īstenojot projektu, tā uzmanības centrā ir jaunu un augošu uzņēmumu izveide un attīstība, konkurētspējas paaugstināšana, ES struktūrfondu finansējuma piesaiste, digitālās vides izmantošana attīstībai, bezdarba, īpaši jauniešu vidū, mazināšana un jaunu darba vietu radīšana.

Ventspils EDIC centrs tūrisma uzņēmējiem piedāvās vēl vienu lekciju ''Ārējais tūrisma mārketings'', kas notiks 9. aprīlī plkst. 14.00, un to Liepājas Universitātes lektore, Mg.oec. Aija Kairēna.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53090191sec.