Ventspilī puķu skulptūras gatavojas ziemas «ziedēšanai»

Tuvojas ziema, un Ventspilī ziemas "ziedēšanai" gatavojas arī puķu dobes. Šonedēļ ir uzsākts darbs pie Ventspils ziedu skulptūru pārveidošanas ziemas sezonai atbilstošos noformējumos. Ziemas tērpus skulptūrām veido SIA "Ziedu dizains" un pirmā skulptūra, kas tiks pie jauna noformējuma ir Lielā ziedu gotiņa.

Šoruden pretēji citiem gadiem pirmo ziemas noformējumu dārznieces veidos Lielajai ziedu gotiņai, kas gozējas Sarkanmuižas pļavā. Tā ir pamanāmākā, lielākā un viena no ventspilnieku un pilsētas viesu iemīļotākajām ziedu skulptūrām. Plānots Lielo gotiņu noformēt šīs nedēļas laikā.

Savukārt sākot ar nākošo nedēļu ziemas noformējumu pakāpeniski iegūs arī pārējās astoņas ziedu skulptūras - Mārītes Pārventā, Mārītes Ostas ielā, Ziedu pulkstenis, Zaķu ģimene, Basketbola bumba, Bobslejistu ekipāža, Zemūdens pasaule, Pīļu ģimene.

Skulptūru ziemas noformējumam tiek izmantoti krāsaini, vakara gaismās spīguļojoši metāla elementi, krāsainas lampiņu virtenes un citi dažādi ziemas laika apstākļiem piemēroti materiāli. Daļa saglabājušies no iepriekšējiem gadiem, bet daļu materiālu pēc godam nokalpotas sezonas nākas atjaunot.
Šovasar puķu skulptūrās rotājās kopā vairāk kā 34 tūkstošu vasaras puķu dažādās krāsās, taču arī skulptūru ziemas noformējums būs ne mazāk krāšņs – tas radīs patīkamu noskaņu un kopā ar pārējo pilsētas ziemas sezonas noformējumu sildīs iedzīvotāju un pilsētas viesu sirdis aukstajos un tumšajos ziemas mēnešos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.78034997sec.