Ventspilī notiks lieli skriešanas svētki

Jau šajā nedēļas nogalē Ventspilī notiks lieli skriešanas svētki – Ventspils Piedzīvojumu parka maratons. Šajos svētkos īpaši gaidīti ir arī bērni, tādēļ dienu pirms pieaugušo skrējiena, sestdien, 2016. gada 18.jūnijā Piedzīvojumu parkā notiks Bērnu skrējiens 300m, 600m un 1000m distancē, kam starti tiks doti plkst. 15.00 – 16.00. Numurus bērnu skrējienam aicina izņemt no plkst. 14:00.

Bērnu skrējiena dienā, 18. jūnijā, kā jau svētkos pieklājas, Piedzīvojumu parkā visas dienas garumā notiks dažādi pasākumi. Būs bērnu atrakcijas ar Līgo tēmu: siera ripināšana, tautas dejas, bumbas dzenāšana ar pirts slotām, ugunskura veidošana un lēkšana tam pāri.

Piedzīvojumu parkā varēs baudīt dažādus gardumus: degustēt Liepkalnu rupjmaizi, nogaršot Pūres ievārījumu un sulu, kā arī Dobeles dzirnavnieka ražotās veselīgās lietas. Interesantas lietas par bitēm un medu stāstīs biškopis Žanis Jesko, klātesošie varēs degustēt un iegādāties jau šī gada medu.

Pasākumā paredzēti pārsteigumi no veikala "Sportland", koncertēs bērnu popgrupa "Jūras akmentiņi". Skrējiena dalībnieki saņems veselīgo gardumu maisiņu , kurā būs Mangaļu ūdens, Dion batoniņš un Pūres īstā sula. Vēl skrējiena dalībnieki varēs baudīt Druvas saldējuma dāvāto saldējumu un arī veselīgu auzu pārslu putru, ko pagatavos Maratona kluba pavāre Kristīne.

Mazie skrējēji uz Technomex līdzsvara platformas Alfa varēs pārbaudīt stājas un svara sadalījuma uz kājām. Tas nozīmē, ka katrs jaunais sportists varēs pārbaudīt, uz kuru kāju tiek likts lielāks atbalsts. Uzrādot numuru, katrs dalībnieks bez maksas varēs izmanto vienu no Piedzīvojumu parka atrakciju zonas atrakcijām!

Bērnu skrējiena uzvarētājus apbalvos Jeļena Prokopčuka, turklāt skrējiena dalībnieki saņems īstas kaltas medaļas!

Vairāk informācijas šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.40728092sec.