Cēsīs norisināsies tematiskie pavasara pārgājieni

Pavasaris ir īstais laiks, kad doties garās pastaigās un pārgājienos, lai uzņemtu dabas vitamīnus un pavasara saules starus, pēc kā mūsu organismi ir tik ļoti noilgojušies. Pievienojies uz kādu no Cēsis inside organizētajiem pārgājieniem aprīļa un maija mēnešos un iepazīsti Cēsis!

Kultūrvēstures pārgājiens - Cēsu kūrvietas 19. - 20. gadsimts

17.aprīlis 11.00

Cēsis jau izsenis ir bijušas slavenas ar dziedinošu ūdeni, svaigu gaisu un burvīgu dabu. Dosimies izzināt Cēsu apkārtni Lieldienās. Tiekamies laukumā pie Cēsu jaunās pils, 11.00.

Dosimies apmēram 10 km garā pārgājienā pa Cēsu mazajām ieliņām uz Gauju un atpakaļ, 3 - 4 stundas. Līdzi var ņemt uzkodas piknikam, lieldienu olas, siltu tēju. Pārgājiens piemērots arī bērniem.

Piesakies pārgājienam -Sigita 29109965 vai [email protected]

Dalības maksa 5.- Eur (bērni līdz 12 gadiem bezmaksas)
Dalības maksa 15.- Eur (bērni līdz 8 gadiem bezmaksas, līdz 18 gadiem 10.- Eur) Maksā iekļauta ekskursija apkārt ezeram, alus darītavā, pīrādziņi un degustācija (alus, gaļa, maize).
Pārgājiens būs apmēram 9 km, 3 -4 stundas
Tikšanās vieta Liepā, pie Lodes akmens, dzelzceļa pārbrauktuves.
Piesakies pārgājienam -Sigita 29109965 vai [email protected]
Dalības maksa 5.- Eur (bērni līdz 12 gadiem bezmaksas)

Izzinošs kulinārais pārgājiens Raiskumā

1.maijs 11.00

Dodamies pārgājienā apkārt Raiskuma ezeram, izzinām dabas daudzveidību, kultūras un garšas mantojuma bagātības. Būsim filmas -  Limuzīns Jāņu nakts krāsā - filmēšanas vietās. viesojamies Raiskumietis alus darītavā, ekskursija un degustācija ar lauku labumiem (alus, maize, gaļa).

Pārgājiens būs apmēram 11km, iesim apmēram 3 - 4 stundas un apmēram 1.5 stundas pavadīsim Raiskumietis alus darītavā. Pārgājiens piemērots bērniem. Līdzi jāņem silta tēja un labs noskaņojums.

Piesakies pārgājienam -Sigita 29109965 vai [email protected]

Izzinošs dabas pārgājiens Liepā, Līču- Laņģu klintis

7.maijs 11.00

Atklāsim burvīgās, gadsimtiem dabas slēptās smilšakmens klintis, avotus un alas. Aplūkosim māla ieguves karjeru un vienu no lielākajām bruņu zivs kolonijām pasaulē. Varēsim nogaršot labāko, gardāko ūdeni pasaulē, jo no klintīm iztek vairāki desmiti minerālvielām bagātu avotu. Pārgājiens piemērots bērniem.

Līdzi var ņemt piknika uzkodas, siltu tēju, pudeli ūdens uzpildīšanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91729307sec.