Cēsis aicina apskatīt brīnumaino ziemas dārzu

Šajās ziemīgajās dienās no 06.01.2010 aicinām uz Cēsīm, lai izbaudītu izcilu meistaru radīto balto noskaņu un zaļo augu kontrastu Ziemas dārzā Cēsu izstāžu namā.

Izstāde ''Ziemas dārzs'' ir veltījums ziemai, kas šogad atnākusi tik mirdzoša un gleznieciska, un māksliniekiem, kuri radījuši baltus un gaiši gleznotus darbus, stikla mākslas veidojumus un neparastus dizaina priekšmetus.

Savu radošo devumu rāda mākslas akadēmijas profesors, ''baltās'' glezniecības meistars Imants Vecozols un viņa bijušās studentes - mākslinieces Linda Stepīte un Vita Merca. Ziemīgā Venēcija un Berlīne atspoguļojas Mākslas akadēmijas rektora Alekseja Naumova darbos. Apmeklētājus priecēs arī izcilais dabas gleznotājs Jāzeps Pīgoznis, ainavists no Liezēres Valērijs Baida un cēsniece Laila Balode.

Nozīmīga daļa ekspozīcijā veltīta Pētera Rozenberga akvareļiem. Stikla mākslu rāda Artis Nīmanis un Inita Emane, izstādē čalos Gunāra Platpīra strūklaka.

No bagātā Cēsu muzeja krājuma rādīsim pagājušā gadsimtā radītos darbus, kurus plašāka publika nav redzējusi

Pateicoties zemnieku saimniecībai „Kliģēni”, izstādi papildina krāšņi augi, radot aizgājušos laikos muižās esošo ziemas dārzu harmonisko gaisotni, kur augu ziemu zaļoja augi, dziedāja putni un čaloja ūdens.

Izstāde būs apskatāma līdz 14.februārim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Ungurmuiža
,


Limbažu TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5369699sec.