IGO pirmais jubilejas koncerts Cēsīs

Jau pēc viena mēneša, 9.jūnijā dziedātājs, mūziķis un tautā iemīļotais mākslinieks Igo kāps uz Vidzemes pērles - Cēsu Pils parka estrādes skatuves, lai priecētu skatītājus jubilejas koncertu cikla „MANI 50” pirmajā koncertā.

Igo, kura vārds ir kā latviešu mūzikas kvalitātes zīmols, šogad svinēs apaļu jubileju, ko krāšņi atzīmēs ar 3 koncertu ciklu, kuram dots nosaukums „MANI 50”. Koncerti notiks Cēsīs, Dzintaru koncertzālē Jūrmalā, bet īpaša jubilejas dāvana pazīstamajam dziedātājam būs koncerts dzimtajā pilsētā Liepājā, Igo dzimšanas dienā - 29. jūnijā.

Mūziķa Igo koncerti būs grandiozi ne tikai ar to, ka tajos piedalīsies populārā dziedātāja skatuves kolēģi, ar kuriem viņš sadarbojies savas karjeras laikā, bet arī tautā tik ļoti mīlētie un leģendārie latviešu komponisti, kas iedvesmojuši Igo gan uz skatuves, gan dzīvē un radījuši skaņdarbus tieši Igo dziedājumam.

Cēsu Pils parka estrādē jubilejas koncertu ciklā „MANI 50” kopā ar Igo būs komponisti Zigmars Liepiņš un Valts Pūce, operdziedātāja Evija Martinsone, dziedātāji Zigfrīds Muktupāvels, Artis Dvarionas un Rolands Ūdris, talantīgā un virtuozā koklētāja Laima Jansone, kā arī "Latvijas Zelta talanti 2012" laureāts - koklētājs Ansis Jansons, šova "OKartes skatuve" līdere Antra Stafecka, saksofonists Zintis Žvarts, Igo pavadošā grupa un, protams, Vidzemes kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā.

Igo jubilejas koncerts paredzēts divās daļās un tajā varēs dzirdēt ne tikai tautā tik ļoti mīlēto Igo zelta repertuāru un jaunāko veikumu, bet arī mūziķa savulaik izpildītos skaņdarbus no Zigmara Liepiņa rokoperas „Lāčplēsis”, operas „Parīzes Dievmātes katedrāle” un 90. gadu nogalē tapušā Jāņa Lūsēna muzikālā cikla „Kā maigi dzelošs rožu krūms”, kura pamatvērtība ir rosināt latviešu tautas patriotismu.

Latviešu tautas varonim Lāčplēsim spēks slēpās ausīs. Komponists Zigmars Liepiņš, jautāts par Igo atbild: „Igo spēks slēpjas īpašā spējā pāriet pāri visiem satricinājumiem, ko sagādā dzīve un pārvarēt visas iespējamās grūtības. Igo ir cilvēks, kas nekad nepadodas un cīnās līdz galam, lai beigās vienmēr izietu kā uzvarētājs.”

IGO jubilejas koncerti „MANI 50”:

Cēsu Pils parka estrādē 9. jūnijā plkst.20:00 (ieeja no plkst. 19:00)

Dzintaru koncertzālē 17. jūnijā plkst. 20:00 (ieeja no plkst. 19:00)

Liepājas koncertdārzā „Pūt, Vējiņi!” 29. jūnijā plkst. 20:00 (ieeja no plkst. 19:00)

Biļetes - „Biļešu Paradīze” kasēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40834999sec.