Lieldienu pasākumā "Rakšos" apmeklētājus izšūpinās atsaites lidojumā ar gaisa balonu

Kā jau ierasts, "Rakšos" Lieldienas ir jaunās sezonas atklāšanas laiks. Svētdien, 2013. gada 31. martā, sākot no 12:00 pieaugušie un bērni ir aicināti sagaidīt Lieldienas "Rakšos" kopā ar lielu, krāsainu gaisa balonu, kuplo kamieļu saimi un jaundzimušo kamieļu meitenīti Safīru, kā arī 100 zaķēniem un citiem māksliniekiem.

"Rakšu" sētā par godu Lielās dienas atnākšanai tiks uzstādītas iespaidīga izmēra šūpoles, kā arī lielizmēra ola, kas Cēsu mākslas skolas pasniedzēju vadībā tiks izkrāsota. Jau no 12:00 visi ir aicināti uz "Rakšiem", kur omulīgas mūzikas pavadībā notiks čakla tirgošanās ar dažādiem lauku labumiem un amatniecības izstrādājumiem. Lieldienu pasākumā viesiem tiks nodrošināts atsaites lidojums ar gaisa balonu – iespēja uz "Rakšiem" palūkoties no augšas un pēc īsa brīža atkal piezemēties pasākuma norises vietā.

Ar M. Jurciņa režisēto uzvedumu visai ģimenei "Kazlēni un vilks" visus klātesošos priecēs 100 zaķēni, savukārt modes zaķīši iepriecinās klātesošos ar defilē no modes un stila studijas "Kira". Palēkāt un gurnus izkustināt aicinās grupas "Wendendance" līnijdejotājas, kā arī klātesošiem priekšnesumus sniegs krāšņa tautas deju kolektīvu uzstāšanās.

No lielās skatuves ar savām balstiņām svētku apmeklētājus iepriecinās Cēsu bērnu un jauniešu centra vokālās pedagoģes I. Rubīnas jauno talantu priekšnesumi.

Pasākuma laikā darbosies radošā darbnīca "Olu krāsotava" un "Pūpolu pērtuve" un "Bērnu krāsojamo darbu izstāde", paralēli norisināsies dažādas stafetes un veiklības pārbaudes mammām un tētiem.

12:00 no Cēsu Vienības laukuma uz "Rakšiem" kursēs bezmaksas autobuss "Cēsis – Rakši", savukārt 16:00 tas kursēs atpakaļ no "Rakšiem" uz Cēsīm.

Svētku apmeklētājiem vēlams vilt mugurā siltas drēbes un ar olu groziņu doties uz "Rakšiem", nebaidoties no vēsajiem laika apstākļiem, jo ikvienam tiks nodrošināta iespēja sasildīties omulīgā kafejnīcā viesu namā "Lamu mājā", kā arī nesalt, piedaloties Lieldienu aktivitātēs.

Ieejas maksa pasākumā ir LVL 2 pieaugušajiem un 1 LVL bērniem no 7 gadu vecuma un pensionāriem. Cilvēkiem ar kustību un garīgās attīstības traucējumiem ieeja pasākumā ir bezmaksas.

Kontaktinformācija: Elija Krauze 20009098.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotelraksi.lv





 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52446318sec.