«Pop-up» kafejnīcā Cēsīs tagad valda minimālisms

Kopš otrdienas un līdz pat 10. augustam ''Kafejnīca, kas transformējas'' Cēsīs ieņēmusi jauno un nu jau arī savu pēdējo veidolu minimālisma stilā.

''Pop-up'' kafejnīcā, kas jau pabijusi impresionisma un sirreālisma stilos, tās noslēguma posmā itin visā valda minimālisms- vārda tiešajā nozīmē minimāla ir gan ēdienkarte, gan Ērika Dreibanta radītie ēdieni, gan scenogrāfa Mārča Ziemiņa radītās mēbeles un dizains. Arī producentes Gundegas Skudriņas eksperimentālā projekta koncepts šajās dienās ir ''minimāls''- viesus apkalpo minimāli komunicējoši viesmīļi un atmosfēru rada minimāla noskaņas mūzika.

Trešdien minimālisma stila atklāšanas pasākumā muzikālu priekšnesumu sniedza multinstrumentālists Rick Feds un šī brīža aktuālākais Latvijas producents Kaspars Ansons.

Savukārt ceturtdien kafejnīcā viesojās Latvijas gleznotāji Ritums Ivanovs, Signe Vanadziņa, Reinis Liepa, Jānis Blanks, Laima Bikše, Ieva Kampe, Arta Kalniņa, Zīle Ziemele un Dmitrijs Laščetko, kuri radīja desertus par tēmu minimālisms, kas tika pasniegti tā brīža apmeklētājiem.

Tāpat kā līdz šim, arī kafejnīcas noslēguma posmā paredzami plānoti un neplānoti muzikāli priekšnesumi un performances. Tā, piemēram, 6. augustā pulksten 20.00 būs baudāms elektroniskās mūzikas projekts ANNAKI.

Jau informējām, ka kopš 5. jūlija tikai līdz 10. augustam Cēsīs, ar skatu uz skaisto Pils parku (Alus Brūzī, Lenču ielā 11) darbojas producentes Gundegas Skudriņas un scenogrāfa Mārča Ziemiņa vadībā tapis eksperimentāls projekts- ''pop-up'' kafejnīca, kas mēneša laikā pilnībā transformējas trīs dažādos stilos: impresionismā, sirreālismā un minimālismā.

Eksperimentālā ''pop-up'' kafejnīca ir pārsteidzoša spēle ar noteikumiem- trīs mākslas stili, trīs Latvijā pazīstamu pavāru izstrādātas īpašas ēdienkartes, trīs dažādi interjeri, trīs dažādas atmosfēras. Katram stilam ir radītas īpašas mēbeles un interjera priekšmeti.

Eksperimentālo ''pop-up'' kafejnīcu piedāvā radošā apvienība ''Skudras Metropole'' un Vides risinājumu institūts. Tā būs atvērta līdz 10. augustam katru dienu no pulksten 12.00 līdz 23.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44514513sec.