Liepāju pieskandinās krāšņais «LMT Summer Sound» festivāls

2016. gada 29. un 30. jūlijā Liepājas pludmalē norisināsies viens no lielākajiem vasaras mūzikas notikumiem - LMT Summer Sound festivāls.

Šī gada gaidītākie viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība Milky Chance, daudzsološais beļģu dīdžejs Lost Frequences, šarmantais angļu mūziķis King Charles un ukraiņu roka leģendas Okean Elzy. Tāpat LMT Summer Sound festivālā šogad būs iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku – Carnival Youth, Ozols, Intars Busulis & Abonementa Orķestris, Rīgas Modes, Bermudu Divstūris, Dzelzs Vilks, Justs, Aija Andrejeva u.c.  Festivāls piedāvās arī bagātīgu izklaides un atrakciju programmu, kā arī nakts ballītes ar labākajiem Latvijas dīdžejiem.

LMT Summer Sound programma ir papildināta ar vienu no spožākajām jaunajām Krievijas indie pop grupām Milk, dziedātāju Miku Dukuru, kā arī mazajiem pašmāju talantiem no Liepājas Pop/Rok skolas un Liepājas grupām Flying Bra un Transcendentālē, tādejādi izziņojot visus šī gada māksliniekus. Kā ierasts, par neizsīkstošām nakts dejām "LMT Straume Ballītē" rūpēsies Toms Grēviņš, ļaujot par dīdžeju kļūt ikvienam,  savukārt "Jägermeister Stage" skatuve ar plašu atpūtas un deju zonu būs interesanta tiem, kas vēlēsies baudīt labākos Latvijas elektroniskās mūzikas dīdžejus - Bogdan Taran & Max Lomov, Dj Rudd, [Ex] Da Bass, Niklāvz un citi. Šī gada jaunums ir "Red Bull Tour Bus" skatuve - uz šīs skatuves uzstāsies grupa Carnival Youth un viņu pašu īpaši atlasītie jaunie mūziķi no Latvijas un ārvalstīm.

Sadarbībā ar festivāla galveno partneri Latvijas Mobilo Telefonu arī šogad būs iespēja sekot līdz festivāla tiešraidei LMT piedāvātajā mobilajā televīzijā LMT Straume, bet pēc festivāla šajā vietnē būs iespēja baudīt festivāla mākslinieku koncertu ierakstus.

Līdz šim uz LMT Summer Sound festivāla skatuvēm uzstājušās vairākas populāras ārzemju un vietējās zvaigznes - Calvin Harris, Nico & Vinz, Pet Shop Boys, Mumiy Troll, MIKA, Aloe Black, Apocalyptica, Prāta Vētra, un daudzi citi. Sešu gadu laikā festivāls kļuvis par vienu no lielākajiem mūzikas notikumiem Baltijā un katru gadu Liepājas pludmalē divas dienas spējis pulcēt ap 20 000 mūzikas mīļotāju.

Sekojiet informācijai par festivālu šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48529887sec.