Izgaršo Kurzemi Durbes novada svētkos

Liepājas Latviešu biedrības nams aicina turpināt ceļojumu pa Kurzemes novadiem un piedāvā ielūkoties Durbes novada pūra lādē 3. septembrī, Kungu ielas radošajā kvartālā no plkst. 10:00. Durbes novada bagātīgās tautas tradīcijas, rosīgas darbnīcas, meistarklases, dziesmu un deju pilns skanējums - to visu būs iespējams izbaudīt Durbes novada svētkos Liepājā.

Amatnieki un kultūras glabātāji dod iespēju katram apmeklētājam piedalīties meistarklasēs un radošajās darbnīcās bērniem, kurās varēs iepazīties un līdzdarboties: seno instrumentu muzicēšanā kopā ar folkloristi Aneti Simanovsku, cirka studijā iemācīties jaunus trikus, izmēģināt prasmes pie māla ripas un izkalt Durbes pilsētas monētu.

Par labu atmosfēru un muzikālo noformējumu rūpēsies Vecpils s/n amatierteātris "Ak, mīļā!" un JDK "Lāņupīte", Dunalkas k/n bērnu deju kolektīvs, Lieģu k/n kapela "Luste" un VPDK "Re, kā!", Durbes k/n tautas mūzikas ansamblis "Neparasts gadījums", VPDK "Lindale", BDK "Lindalīte" un VIA "Ļoti labs iemesls".

Pasākuma laikā notiks Durbes novada tradicionālā ēdiena pagatavošanas meistarklase, kurā ikviens varēs nobaudīt īpaši gardo ābolu zapti kopā ar siltām pankūkām.

Kā jau ierasts, visas dienas garumā apmeklētāji varēs iegādāties ko īpašu Durbes mājražotāju un amatnieku tirdziņā un iepazīties ar dzīvniekiem no lauku sētas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62425494sec.