Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina uz pasākumiem decembrī

Tuvojoties gada sirsnīgākajiem svētkiem, Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina kā lielus, tā mazus liepājniekus un pilsētas viesus uz kultūras notikumiem decembrī Liepājā. Svētku noskaņu pasākumos spēs rast gan mūzikas, gan dzejas, gan arī tautas deju cienītāji.

Šo sestdien, 3. decembrī, pulksten 16.00 jauktais koris “Laiks” un diriģente Ilze Balode aicina uz Ziemassvētku labdarības koncertu “Tuvu, tuvu… tepat” Liepājas baptistu Pāvila draudzes baznīcā, Kuršu ielā 19. Ieeja par ziedojumiem celiakijas skarto cilvēku atbalstam. Koncertu sniedz jauktais koris “Laiks” un tā mākslinieciskā vadītāja Ilze Balode kopā ar draugiem – Garkalnes novada jaukto kori “Pa Saulei” (mākslinieciskais vadītājs un diriģents Jānis Ozols, diriģentes Margarita Dudčaka un Marta Ozola), ģitāristiem Kasparu Zemīti, Kristenu Kupču un Miku Akotu, saksofonistu Edgaru Jāni Kārkliņu, pianistu Normundu Kalniņu un flautistu Reini Lapu.

Decembra otrajā nedēļas nogalē, 10. decembrī, pulksten 16.00 Liepājas Leļļu teātrī uz Olafa Gūtmaņa dzejas uzvedumu “Dzimtās zemes kārs un gaismas izslāpis” aicina Liepājas Tautas teātris un režisore Ināra Kalnarāja, atklājot dzejnieka Olafa Gūtmaņa, kuram janvārī būtu apritējusi 90. jubileja, mīlestību pret Kurzemi, īpaši Jūrmalciemu, dabu un ļaudīm. Ieejas maksa: 2 EUR, biļetes pieejamas SIA “Biļešu Paradīze” kasēs un internetā. Savukārt, svētdienā, 11. decembrī, pulksten 12.00 Liepājas Lutera baznīcā, Jelgavas ielā 62, uz Edgara Račevska 80 gadu jubilejas koncertu aicināti kormūzikas cienītāji. Koncertā diriģentu svētkos sveiks jauktais koris “INTIS” (diriģente Ilze Valce, kormeistars Kārlis Millers) un jauktais koris “Lauma” (diriģente Mirdza Paipare). Ieeja bez maksas.

Lai raisītu Ziemassvētku prieku un īpašo noskaņu, ģimenes ar bērniem aicinātas uz Ziemassvētku koncertuzvedumu “Ziemassvētku speciālists” 17. decembrī pulksten 13.00 Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē. Rakstnieka Ervīna Grošes stāstu dziesmās un dejās atainos bērnu deju kolektīvs “Krustiņi” (vadītāja Inta Āboliņa), bērnu un jauniešu vokālā studija “Pērlītes” (vadītāja Iveta Logina), Liepājas Jauniešu teātra studijas dalībnieki (režisors Juris Ločmelis) un Medzes pagasta kultūras nama mūsdienu deju kolektīvs “Medzīši” (vadītāja Selēna Vasiļjeva). Ieeja bez maksas.

Savukārt, svētdienā, 18. decembrī, pulksten 15.00, Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē skanēs Ziemassvētku koncerts “Laiks ar vēja spārniem”, akcentējot laika straujo virzību gada griezumā. Kopā ar vīru vokālo ansambli “Dziedonis” (vadītājs Valdis Aivars), jaukto kori “Lauma” (diriģente Mirdza Paipare) un Liepājas Tautas teātra aktrisēm Sandru Okuņevu un Sandru Vinteri, romantiskās un filozofiska rakstura dziesmās un dzejā, atskatīsimies uz gadu, kas ved cauri gadalaikiem, sākoties un noslēdzoties Ziemassvētkos, kad atkal uzsākam jaunu, vēlmēm un apņēmības pilnu straujās dzīves posmu. Ieeja bez maksas.

Plašāka informācija Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra mājas lapā www.liepajaskc.lv, Liepājas kalendārā http://kalendars.liepaja.lv/ un sociālajos tīklos #LiepajasKC.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Valmieras TIC
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43104291sec.