Liepājā Jauno gadu sagaidīs ar grupu Musiqq

Sestdien, 31. decembrī no pulksten 23 līdz 1. janvāra pulksten 1 Rožu laukumā Liepājas Kultūras pārvalde piedāvā Jaunā gada sagaidīšanu ar grupu “Musiqq” un pavadošo sastāvu no “MC orķestra” un krāšņu svētku uguņošanu pusnaktī.

 Grupa “Musiqq” darbojas kopš 2009.gada, un tās pamatsastāvā ir divi liepājnieki – Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris. “Ļoti priecājamies, ka 2017.gadu varēsim sagaidīt savās mājās – Liepājā. Jaunā gada sagaidīšanas koncertā varēs dzirdēt gan labi zināmos hītus, gan arī dziesmas no jaunākā albuma “Silta Sirds”. Laba atmosfēra, trakas atmiņas un silta sirds garantēta. Tiekamies 31. decembrī Liepājā!”, tā grupas “Musiqq” mūziķi.

Savukārt pavadījumu grupai “Musiqq” nodrošinās mūziķi no “MC orķestra” – Roberts Rasa (basģitāra), Julians (taustiņi), Uldis Beitiņš (ģitāra) un Anrijs Grinbergs (bungas).

Svētku koncertu papildinās arī pārsteigumu programma – skatuves pirotehnika un “DarKy's Dance School” dejotāju priekšnesumi. Tostarp pusnaktī liepājniekus uz viesus priecēs uzņēmuma “Svētku aģentūra” sagatavota uguņošana, kas būs krāšņs un priekpilns starts jaunajam 2017. gadam. Pasākumu vadīs – Marģers Eglinskis.

Rūpējoties par  pasākuma drošu norisi, tiks noteikti vairāki satiksmes un gājēju kustības ierobežojumi. No 30.decembra pulksten 8 līdz 1.janvāra pulksten 6 tiks slēgta autostāvvieta Zivju ielā posmā no viesnīcas Līva līdz Stendera ielai, kā arī Rožu laukuma autostāvlaukums. Savukārt no 30.decembra pulksten 17 stāvēt un apstāties aizliegts Liepājas Universitātes stāvlaukumā starp Fr. Brīvzemnieka ielu un Lielo ielu, kā arī A.Pumpura ielā gar tipogrāfiju.

Pirotehnikas montāžas un demontāžas laikā – 31.decembrī no pulksten 9 rītā līdz 1.janvāra pulksten 6 – tiks slēgta gājēju kustība skvērā pie Liepājas Universitātes. Pirms un pēc svētku uguņošanas, 31.decembrī no 23:30 līdz 00:20 tiks ierobežota satiksmes kustība Lielajā ielā posmā no Baznīcas ielas līdz Kungu ielai.

Liepājas Kultūras pārvalde atgādina, ka pasākuma norises vietā aizliegts ienest sprādzienbīstamus priekšmetus un pirotehniku, asus priekšmetus, šaujamieročus un citas bīstamas lietas. Bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja pasākumā tikai vecāku pavadībā. Pasākuma teritorijā sabiedrisko kārtību uzraudzīs Liepājas Pašvaldības policija. Organizatori aicina pasākuma apmeklētājus ievērot sabiedrisko kārtību un drošību.

31. decembrī liepājnieki un pilsētas viesi sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas. Lai pēc salūta Rožu laukumā ikviens varētu ērti nokļūt mājās, tiks organizēti arī papildu tramvaja un autobusa reisi, kas arī būs bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15198112sec.