Aicina piedalīties «Liepājas orientēšanās nedēļas» pasākumos

Ar vairākām orientēšanās sacensībām laikā no 2. līdz 7. maijam Liepājā un tās apkārtnē tiks aizvadīta "Liepājas orientēšanās nedēļa". Šo orientēšanās svētku ietvaros būs iespējams piedalīties Liepājā vēl nebijušā piedzīvojumā – telpu orientēšanās sacensībās koncertzālē "Lielais dzintars".

Vienas nedēļas laikā ikvienam interesantam būs iespēja piedalīties četrās orientēšanās sacensībās gan telpās, gan pilsētā. Orientēšanās nedēļa sāksies 2. maijā ar Liepājas apkārtnes iknedēļas orientēšanās seriāla "DR-Krasts" kārtu pie A. Puškina 2. vidusskolas un turpināsies 5. maijā ar telpu orientēšanās sacensībām koncertzālē "Lielais Dzintars".

""Lielais Dzintars" ir unikāla cilindra formas ēka, kuru tiešām var nosaukt par īstu labirintu. Tās riņķveida gaiteņos, kas arvien virza uz nepazīstamiem nostūriem un savādām trepītēm, mēdz apmaldīties ne tikai apmeklētāji, bet joprojām arī paši darbinieki," stāsta sacensību organizators no Latvijas Orientēšanās federācijas Matīss Ratnieks. "Aicinām ikvienu izmantot iespēju iepazīties ar arhitektoniski iespaidīgo koncertzāli, izskrienot to ar karti rokā."
Savukārt brīvdienas "Liepājas orientēšanās nedēļas" ietvaros ikviens aicināts izbaudīt, piedaloties Latvijas čempionātā orientēšanās sportā. Sestdien, 6. maijā, pilsētnieki aicināti orientēties sev iemīļotajās Liepājas ielās, reizē pelnot punktus Liepājas sporta sērijas "Izrāviens" sezonas kopvērtējuma ieskaitē, bet 7. maijā doties mierīgā pastaigā pa Liepājas Jūrmalas parku, veicot atklāto orientēšanās distanci.

"DR-Krasts" seriāla kārta pie Liepājas A. Puškina 2. vidusskolas 2. maijā sāksies plkst. 16, bet doties "Lielā dzintara" labirintos 5. maijā varēs sev ērtā laikā no plkst. 16.00 līdz 18.30. Savukārt par dalību Latvijas čempionātā orientēšanās sportā aicinām iepazīties sacensību mājaslapā.

Sacensības organizē Latvijas Orientēšanās federācija sadarbībā ar koncertzāli "Lielais Dzintars" un Liepājas pilsētas domes Sporta pārvalde.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55989885sec.