Jau desmito gadu aicina novērtēt Liepājas teātra jauniestudējumus

Liepājas Kultūras pārvalde jau desmito gadu aicina skatītājus novērtēt Liepājas teātra sezonā radītos jaundarbus, nosakot labāko sezonas izrādi, kā arī spilgtāko aktieri un aktrisi gan pirmā, gan otrā plāna lomās.

Savu viedokli Liepājas teātra izrāžu skatītāji par Liepājas teātra 110.sezonu var izteikt gan interneta balsojumā šeit: http://liepajaskultura.lv/balsosana/, gan, aizpildot anketas, kas pieejamas Liepājas teātrī, tirdzniecības centrā "Ostmala" teātra kasē un koncertzāles "Lielais dzintars" informācijas centrā.

Lai rezultāti būtu objektīvāki, savu vērtējumu sniegs arī pieci Latvijas teātra kritiķi. Balsot var līdz 8. jūnijam, taču rezultātu paziņošana notiks 10. jūnijā Liepājas teātrī pēc šīs sezonas pēdējās, Sergeja Zemļanska iestudētās, izrādes "Precības".

Atgādinām, ka par skatītāju visaugstāk novērtēto jauniestudējumu pagājušajā sezonā kļuva Lauras Grozas-Ķiberes režisētā cilvēka drāma "Ziloņcilvēks". Par labāko aktieri skatītāji atzina Egonu Dombrovski (Džons Meriks izrādē "Ziloņcilvēks; lomas izrādē "Mīlestības neprāts")  par labāko aktrisi – Inesi Kučinsku (Meropa Davidovna Murzavecka izrādē "Portreti.Vilki un avis"; lomas izrādē "Mīlestības neprāts"; Natālija Petrovna izrādē "Mēnesis uz laukiem"), par labāko aktrisi otrā plāna lomā tika atzīta Anete Berķe (Glafira Aleksejevna izrādē "Portreti.Vilki un avis"; Ārmurgalva / Mis Sendviča / princese Aleksandra/ Mezglu cilvēks izrādē "Ziloņcilvēks"), savukārt par labāko aktieri otrā plāna lomā tika novērtēts Gatis Maliks (Klaudijs Goreckis izrādē "Portreti. Vilki un avis"; Ross, Ziloņcilvēka impresārijs / bīskaps Volfšems Havs / Bārdainā lēdija izrādē "Ziloņcilvēks"; Mihailo Aleksandrovičs Rakitins izrādē "Mēnesis uz laukiem").

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14837289sec.