Tuvojas viens no galvenajiem notikumiem Latvijas veikbordā – BB Summer Jam

22. jūlijā Liepājā norisināsies vienas no nozīmīgākajām kabeļveikborda sacensībām Latvijā, ko ik gadu savā veikparkā "BB wakepark" Karostā, Beberliņu ūdenstilpnē organizē vairākkārtējā Latvijas čempione šajā sporta veidā Santa Vēvere.

"BB Summer Jam", kas norisināsies jau 4. gadu pēc kārtas, piedalās spēcīgākie Latvijas braucēji, un savu varēšanu labprāt brauc rādīt arī sportisti no kaimiņvalstīm Lietuvas un Igaunijas. Arī šoreiz sacensībās piedalīties sola tādi top veikbordisti kā Valters Ošnieks, Dima Zeiglišs, Dāvis Čeže un vēl daudzi citi.

"Šīs ir vienas no galvenajām ikgadējām veikborda sacensībām Latvijā, kas pulcē lielu dalībnieku skaitu vairākās vīriešu un sieviešu grupās – pro, open, bērni un amatieri. Sacensības parasti ļoti kuplā skaitā apmeklē arī skatītāji. Mūsu veikparkam tas, protams, ir vasaras sezonas kulminācijas pasākums, kam centīgi gatavojamies visu gadu. Skatītājiem īpašs baudījums ir vērot pro grupas braucēju sniegumu, kas pats par sevi jau ir iespaidīgs, bet īpaši sulīga ir "Best trick" disciplīna, kur veikbordisti rāda savus pārgalvīgākos trikus, kas ne vienmēr tiek iekļauti viņu parastajos starta braucienos," stāsta aktīvās atpūtas parka "BB wakepark" vadītāja Santa Vēvere, "No sacensību viedokļa šis gads ir īpaši jāatzīmē ar to, ka visi pro grupas dalībnieki cīnīsies par iespēju jeb biļeti piedalīties starptautiskajās "Ghetto Games" sacensībās."

Kā katru gadu, arī šoreiz sacensību rīkotāji sola dažādas aktivitātes un īpašus balvu konkursus skatītājiem, savukārt pasākuma noslēgumā turpat uz veikparka skatuves ir gaidāms brīvdabas koncerts, kur uzstāsies gan dažādi DJ, gan dzīvās mūzikas apvienības – progresīvi instrumentālais roka trio "Omert?" no Rīgas un pašmāju elektroniski akustiskais duets "Kaktiņš Stūrītis" no Liepājas. Uz "BB Summer Jam 2017" ballīti bez ieejas maksas ir aicināti visi, kas vēlas baudīt jauko vasaras atmosfēru labas mūzikas pavadījumā. Līdz pat ballītes noslēgumam atvērta būs arī "BB wakepark" kafejnīca.

"Šeit vienmēr ir vispozitīvākā un draudzīgākā atmosfēra – nevis drūmākās sacensības, bet drīzāk sportiska ballīte uz ūdens, kurā visi atbalsta viens otru un noslēgumā arī kopā padejo labas mūzikas ritmos. Neaizmirstams pasākums, kuru gaidu katru gadu," par "BB Summer Jam" saka viens no Latvijas leģendārākajiem kaitbordistiem un Latvijas veikborda kultūras attīstītājiem Dāvis Drande.

Detalizētu pasākuma programmu drīzumā varēs atrast "BB wakepark" mājas lapā www.bbwakepark.lv, kā arī sociālo tīklu kontos Facebook un Instagram.

Pasākumu atbalsta Boardside.lv, World Culture Society, Red Bull, Liepājas pilsētas Domes Sporta pārvalde, Max Supreme, Blue Shock Race, Baltijas komunikāciju centrs, Cool Shoe Latvia, The Jelly Bean Factory, You Are Events, Summer Seven, Big 7, Omsa, Liepājas Tarzāns.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28278017sec.