Liepājas J.Čakstes laukuma kultūras programmu šovasar noslēgs folktronikas grupa «Zari»

18. augustā pulksten 20:00 J. Čakstes laukuma vasaras mēnešu kultūras programmu ar bezmaksas koncertu noslēgs folktronikas grupa "Zari".

Folktronikas grupa "Zari" tikko pabeiguši darbu pie sava pirmā albuma "Sazaroti" un J. Čakstes laukumā apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja dzirdēt dziesmas arī no šī albuma.

Grupā apvienojušies seši multi-instrumentāli mūziķi, katrs ar dažādu muzikālo pieredzi, lai kopīgi meklētu mūzikā un tautasdziesmās jaunas, mūsu laikmetu raksturojošas dimensijas.

"Zari" skanīgo bāzi veido sintezatori, akordeons, bungas, akustiskā ģitāra, elektriskā ģitāra, pūšamie instrumenti un perkusijas. Grupas mērķis ir izveidot ausīm un sirdij tīkamu muzikālu sintēzi, kas radīta ar elektroniskiem un tradicionāliem mūzikas instrumentiem, nepazaudējot latviešu tautasdziesmu vēstījumu un maģisko spēku.

Koncertā muzicēs Vinsents Krebs (akordeons, perkusijas), Zigmārs Miemis (elektronika), Uldis Meļķis (ģitāras), Sandis Volkovs (bungas), Ieva Dreimane (vokāls, stabules, perkusijas), Liene Križevica (vokāls, stabules, perkusijas).

Šis ir jau trešais gads, kopš Liepājas Kultūras pārvalde, gatavojoties Latvijas 100 gadei, piedāvā vasaras mēnešos apmeklēt bezmaksas muzikālus brīvdabas koncertus.

Informējam, ka nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā, koncerta norises vieta var tikt mainīta. Lūdzam sekot informācijai Liepājas Kultūras pārvaldes mājaslapā www.liepajaskultura.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14488316sec.