Ārzemju mediji novērtē Karostas cietumu kā unikālu tūrisma objektu

2019. gada marta sākumā Karostas cietumu apmeklēja Niks Beilijs (Nick Bailey) no ASV ziņu kompānijas NBC News. Žurnālistu interesēja galvenokārt nakšņošanas iespēja Karostas cietumā, viņš apskatīja arī Karostas cietuma muzeju, intervēja darbiniekus un izrādes "Aiz restēm" dalībniekus.

Šogad jau vairāki ārzemnieki rezervējuši nakšņošanu Karostas cietumā pēc gada sākumā Lielbritānijas TV kanālā BBC rādītā sižeta par Karostas cietumu.   

Arī spāņu producentu grupa PROINTEL PRODUCCIONES no Madrides plāno ierasties Karostas cietumā filmēt "ekstrēmo nakti" TV ceļojumu programmai. Sižets paredz, ka divi slaveni spāņu aktieri ceļo pa pasauli un katru nakti nakšņo citā viesnīcā. Ir izvēlētas 16 visneparastākās viesnīcas pasaulē un Karostas cietums ir viena no tām.  

Karostas cietums joprojām turpina izpelnīties dažādu portālu, kas apkopo neparastas un dīvainas naktsmītnes, uzmanību. Viens no jaunākajiem, kas vēlējies savu neparasto naktsmītņu piedāvājumu papildināt ar Karostas cietumu, ir holiday2be.com

Savukārt aprīlī Karostas cietumā ieradīsies ASV filmēšanas grupa no "Like A Shot Entertainment", kas Karostā filmēs sižetu vienai no sērijām raidījumu ciklam "Abandoned Engineering" (Pamestās būves). Šoreiz producentu grupas galvenā interese ir par fortiem, kas atrodas Karostā.

Karostas cietums ir atvērts apmeklētājiem katru sestdienu un svētdienu no plkst. 12:00 - 16:00. Gida vadītas ekskursijas sākas plkst. 12:00, 13:00, 14:00 un 15:00. Sākot ar 2019. gada 1. maiju, Karostas cietums būs atvērts katru dienu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48300219sec.