Liepājā notiks varena Latvijas mājražotāju un amatnieku tirgošanās

2019. gada 15. un 16. novembrī no plkst. 10:00-17:00 Rožu laukumā Liepājā norisināsies Latvijas amatnieku un mājražotāju tirgus.

Godā tiks celti lauku labumi no vistālākajiem Latvijas novadiem. Rožu laukumā būs rodami sarkanbaltsarkanajās krāsās greznoti smalki rokdarbi, apģērbi, rotas lietas, kā arī ar mājas smeķi pagatavoti gardumi. Mājražotāju un amata meistaru sortiments būs veltījums svētkos - pašu meistaru rokām izlolots un ar mīlestību pagatavots.

Lai svētku galdā viss būtu dabīgs un garšīgs, Latvijas mājražotāji svētku brīvdienās iesaka iegādāties galveno spēka un veselības avotu: pašu ražotus lauku produktus no zemnieku saimniecībām. Šobrīd uz dzīvi Latvijas laukos atgriežas daudz jauno zemnieku, uzsāk savu ražošanu un meklē jaunus veidus kā savus ražojumus piedāvāt pilsētniekiem. Zaļais dzīves veids ir aktuāls arī ģimenēs, kur aug mazi bērni. Tādēļ biedrība "ETNO Liepāja" rūpējas un Latvijas valsts svētkos rīko amatnieku un mājražotāju tirdziņu, lai mūsu galdos būtu ekoloģiskas izcelsmes produkti.

Šonedēļ Rožu laukumā sabrauks amatnieki un mājražotāji no vistālākajiem Latvijas novadiem. Būs pašu grauzdēta kafija no Kuldīgas, Latvijā ražotas BQQ mērces, svaigo sieru ražotāji no Talsu, Kuldīgas un Nīcas novadiem, būs kūpināto zivju produkcija no Lapmežciema, varēs nogaršot iecienītos "Dabas spēka" produktus un to "patriotiskos plāceņus". No gardumiem tirdziņā būs pieejami visdažādākie konditorejas izstrādājumi, mājas kūkas, arī populārie Skrīveru saldumi un konfektes "Gotiņa". Varēsiet iegādāties medu dažādās garšās , arī sīrupus ar priežu pumpuriem un dabīgajām Latvijas ogām un augļiem. Tumšos rudens vakarus varēs pavadīt ģimenes un draugu lokā, spēlējot  atmiņas spēli "Sadabū", kura radīta tepat Liepājā. Varēsiet iegādāties Adventa vainagus.

Tirdziņš neizpaliks bez amatnieku meistaru izstrādājumiem, kas noderēs kā jaukas dāvanas. Katra darināta induviduāli un daudzreiz nopērkama tikai vienā eksemplārā. Amatnieku darinājumi būs piemēroti gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tirdziņā varēs atrast latviskas piespraudes, tuneļšalles un cepures no Lielvārdes, adītus tērpus no Mārupes, vilnas mēteļus no Salaspils, arī etnogrāfiskas sudraba rotas. Tāpat būs iespējams atrast smaržīgu kosmētiku, kremus ar Latvijas dzintara daļiņām, melnās keramikas izstrādājumus, izšūtus dvielīšus ar personificētiem uzrakstiem, koka izstrādājumus kā arī daudz ko citu.

Pati Liepājas sirds - Rožu laukums Latvijas svētkos būs īstā vieta jūsu ģimenei, kur atrast un iegādāties visu vajadzīgo svētku atzīmēšanai!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk
Latvija
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 20.03.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65253592sec.