Sirreālā un neierastā noskaņā top jaunā Liepājas pilsētas reklāmas kampaņa

Pavisam nesen Liepājas vidē valdīja neierastas un nedaudz sirreālas ainas – pie koncertzāles varēja sastapt vannas putās guļošu lēdiju, jūras malā pie restorāna galdiņiem cilvēki baudīja nesteidzīgu maltīti un Ziemeļu mola galā bija tapis viesnīcas numuriņš, kurā cilvēki brīvā dabā baudīja atpūtu.

Garāmgājēji ar patiesu interesi vēroja notiekošo, apstājās, fotografējās un priecājās par negaidīto skatu. Šādi pēdējās dienās vairākās vietās pilsētā tika filmēta un fotografēta jaunā Liepājas pilsētas reklāmas kampaņa.

Liepājas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļa kopā ar filmu dekorāciju mākslinieka un scenogrāfa Arņa Vataša komandu, fotogrāfu Reini Hofmani, video operatoru Robertu Vītolu, imidža dizaineri Elīnu Štobi un pašu liepājnieku iesaisti fotografēja un filmēja 2021. gada pilsētas reklāmas kampaņu.

"Kopā ar Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja speciālistiem nepārtraukti sekojam līdzi tūrisma nozarē notiekošajam pasaulē un regulāri vērtējam, kā citas pilsētas un valstis sevi reklamē. Mums ir ārkārtīgi svarīgi ar precīzu un ļoti spēcīgu vēstījumu stāstīt par Liepāju, parādīt tās īpašos vaibstus. Runājot ar pilsētas viesiem – tas, kas viņus visbiežāk piesaista Liepājai, ir neskartā daba, šarmantā pilsētvide, augstā līmeņa viesmīlības un kultūras piedāvājums. Jaunajā kampaņā plānots spēcīgās fotogrāfijās apvienot šīs abas lietas un Liepājas vizītkartes – unikālo vidi un viesmīlības piedāvājumu," stāsta Liepājas pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Filmēšana un fotografēšana norisinājās divas dienas – Ziemeļu fortos bija uzbūvēts īsts viesnīcas numuriņš, uz tiltiņa pie koncertzāles "Lielais dzintars" tika izveidota SPA zona ar vannu un relaksējošu vidi, bet pašā jūras krastā bija radīts improvizēts restorāns, kurā ap galdiņiem skalojas spēcīgie jūras viļņi.

"Viss šis process un topošais rezultāts ir kā mazs noslēpums, ko gribas atklāt un izbaudīt vēl un vēl. Šī kampaņa vienlaikus ir ļoti gaisīga, tajā pat laikā kontrastaina un pārliecinoša. Vienkopus pulcējot košas personības, gala rezultāts tapis vēl pārliecinošāks un jaudīgāks nekā mēs visa radošā komanda sākumā pat plānojām. Imidžu fotosesiju tēliem veidoju iedvesmojoties no dažādiem laikmeta periodiem, kā arī spilgtiem Liepājas personāžiem," stāsta šīs kampaņas imidža dizainere Elīna Štobe.

Jaunos reklāmas materiālus plānots izmantot 2021. gada reklāmas kampaņai gan Latvijas tirgū, gan, atkarībā no aktuālās situācijas saistībā ar Covid-19 izplatību, arī ārvalstīs.

Kopumā kampaņas tapšanā bija iesaistīti aptuveni 30 cilvēki un kā modeļi tajā piedalījās paši liepājnieki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41595221sec.