Liepājas Latviešu biedrības nams aicina kopā veidot tulpju un narcišu izstādi

No 1. līdz 4. maijam Liepājas Latviešu biedrības namā notiks tulpju un narcišu ziedu izstāde. Šīs izstādes veidošanā aicināts piedalīties ikviens, kurš savā dārzā ir izaudzējis tulpju vai narcišu ziedus. Ziedu mīļotāji aicināti dalīties ziedu priekā, nesot uz Liepājas Latviešu biedrības namu visdažādāko šķirņu, krāsu un smaržu ziedus, tiem klāt pievienojot audzētāja mīļāko dzejoli vai dzejas rindas, kuras iedvesmojušas ziedu audzēšanai. Skaistos pavasara ziedus, no katras šķirnes pa trim, izstādei var nest 30. aprīlī no pulksten 9:00 līdz pulksten 18:00.

Liepājas Latviešu biedrības nams jau iepriekš organizējis īrisu, liliju un gladiolu izstādes, kuras kļuvušas iecienītas un populāras ne tikai ziedu mīļotāju vidū, bet piesaista arī tūristu uzmanību. Ar tulpju un narcišu izstādi aizsākas Liepājas Latviešu biedrības nama organizēto ziedu izstāžu cikls 2014. gadā. Līdz pat septembrim liepājniekiem un pilsētas viesiem tiks piedāvātas kopskaitā piecas ziedu izstādes. Tajās tiks izstādīti gan vietējo ziedu audzētāju sarūpētie augi, gan kolekcionāru un selekcionāru izaudzētie ziedi, kuri savu ceļu uz Liepāju mēros no vairākiem Latvijas reģioniem.

Pavasarī visā krāšņumā sākas tulpju un narcišu ziedēšanas laiks. Lai taptu koša un krāsaina ziedu ekspozīcija, ikviens aicināts dāvāt plaukstošos pavasara ziedus izstādei. Katra ziedu audzētāja lolotais dzejolis vai dzeju rindas ļaus apmeklētājiem ne vien aplūkot skaistos ziedus, bet arī sajust tā audzētāja sirds siltumu un rūpes, kas ieliktas darbu veikšanā. Izstāde būs arī kā īpašs sveiciens Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas svētkos, par kura daļu var kļūt ikviens.

Kļūsti par ziedu ekspozīcijas dalībnieku! Vairo savu piederības sajūtu LATVIJAI 4. maija svētkos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59674406sec.